Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nézd meg a The Trousers monarchiás turnévideóját!

Április 30-án, a budapesti Showbarlangban zárult az osztrák Reverend Backflash, a cseh Degradace és a magyar garázsrocker The Trousers közös közép-európai turnéjának második felvonása, a Monarchy Madness Tour II. A koncertkörúton készült turnéfilmet a napokban publikálták a zenekarok.

0531monmad

Már a tavalyi évben is megcsodálhattuk az egykori Osztrák-Magyar Monarchia területére szervezett Monarcy Madness Tourt, amelyen hazánkat a The Trousers képviselte, a cseh Degradace, és az osztrák Reverend Backflash társaságában. A három zenekar már ekkor barátságot kötött, így nem volt különösebb akadálya annak, hogy idén is megrendezzék a négyállomásos miniturnét. Csehországban Frydek-Mistek és Olomoucz városában léptek fel a zenekarok április elején, majd Bécs és Budapest zárta a turnét a hónap végén. A kiváló hangulatú koncertekről egy turnéfilmet is készített az amúgy filmes szakmában mozgó Degradace dobos, Ondre Pode Podesva.

„Nagyon remélem, hogy továbbra is tudunk hasonló mini-turnékat csinálni a srácokkal évente kétszer, egyre több és több európai várost felölelve", nyilatkozta a videóban Kőváry Zoltán, a The Trousers frontembere.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.