Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nem popcsapat vagyunk, hanem a legnagyobb underground metalzenekar”

Lejárt a hamarosan ismét Magyarországon koncertező Machine Head szerződése a Roadrunnerrel, így Robb Flynnék jelenleg a lehető legjobb ajánlatra várnak. A csapat még nem döntött, kihez szerződnek, de az utolsó három album hatalmas sikere után valósággal harcolnak értük a kiadók.

Jelenleg igen kényelmes helyzetben van a Machine Head: mint Robb Flynn a PitCam.TV-nek adott interjújában elmondta, a zenekar aktuális szerződése lejárt a Roadrunnernél, így válogathatnak az ajánlatok között. „Rengeteg különböző lehetőség közül választhatunk. Nyolc évvel ezelőtt (a Through The Ashes Of Empires lemez megjelenése előtt – a szerk.) harmincöt kiadó utasított vissza minket, most viszont a bolygó összes lemezcége le akar szerződtetni!", nevetett Flynn. „És ki is akarjuk játszani ezeket a lehetőségeket. A Roadrunnernél még ma is rengeteg ember dolgozik, akiket ismerünk és szeretünk, főleg Amerikában, ahol a kulcsemberek óriási Machine Head támogatók. Alaposan megvizsgáljuk majd a helyzetet, és az is lehet, hogy végül megint a Roadrunnerrel szerződünk le. De biztosnak kell lennünk abban, hogy megfelelő az időzítés, és hogy értik, mit csinálunk. Ez nem egy popcsapat, nem vagyunk mainstream előadók. Azt hiszem, mi vagyunk a legnagyobb underground metal zenekar..."

Robb nem hisz abban, hogy az internetes letöltések lehetetlenné tennék a fiatal bandák helyzetét. „Nem hinném, hogy bármelyik új csapat bajban lenne, és erre a Suicide Silence a legtökéletesebb példa. A semmiből jöttek, de pörgették magukat a neten, és ennek köszönhetően igencsak kinőtték magukat. Elérték, hogy az emberek foglalkozzanak velük. És ez a lényeg: ennyit kell tenned. Fel kell keltened az emberek érdeklődését a zenéd iránt, és ha ez sikerül, a kiadók keresnek majd meg téged. Erre ugyanis továbbra is szükség van. Minden pénzbe kerül, és ezt a kiadóktól tudod kölcsönkapni. Ők azok, akik bekopogtatnak az ajtókon, és azt mondják: hé, ez a csapat jó vagy nem jó. Kellenek háttéremberek, kell egy csapat, sokkal inkább, mint azt a legtöbben hinnék. Elképzelhető, hogy pezseg körülötted a környezeted, és kihozol egy saját finanszírozású demót, de egy ponton muszáj, hogy álljanak mögötted, mert csak így tudod működtetni a zenekarodat egy magasabb szinten, világviszonylatban. És mindenképpen jobb, ha a kiadók pénzét költöd a sajátod helyett!"

A Machine Head augusztus 2-án 22.30-tól Székesfehérváron, a FEZEN Kalinka Nagyszínpadán játszik.

 

Hozzászólások 

 
#7 matheusthemaggot 2012-07-18 11:32
"jó h nem azt írta, h burning more things redcharger empire blackening the locust"
MADE MY DAY!
Idézet
 
 
+2 #6 M 2012-07-17 23:53
Idézet - Jesse:
Idézet - Zalán Ferenc:
Hullamlovas majom, csak a pofaja jar kozben meg egy dalt sem tud megirni a burning my eye ota

Eladtak magukat minden lemezukkel

Ez is egy vélemény .elfogadható viszont legalább tanuld meg leírni helyesen azt hogy Burn my Eyes.. köszönjük.


+1

jó h nem azt írta, h burning more things redcharger empire blackening the locust
Idézet
 
 
+5 #5 Jesse 2012-07-16 23:16
Idézet - Zalán Ferenc:
Hullamlovas majom, csak a pofaja jar kozben meg egy dalt sem tud megirni a burning my eye ota

Eladtak magukat minden lemezukkel

Ez is egy vélemény .elfogadható viszont legalább tanuld meg leírni helyesen azt hogy Burn my Eyes.. köszönjük.
Idézet
 
 
+2 #4 Maradona 2012-07-16 21:07
hagynám a francba a Roadrunnert!már 2 hónapja megrendeltem a the Blackeninget és még mindig nem jött meg!mi ez ha nem a kiadó hibája?mindig rinyálnak hogy az emberek nem vesznek már CDket,ha meg megrendeled szarnak rád!szégyen!
Idézet
 
 
+3 #3 tiBikEEe 2012-07-16 19:38
Imádom a Machine Head-et de azért sztem most Flynn kicsit túloz meg kicsit felvágós dumának hangzik ez nekem dehát jólvan megteheti :)) egyébként Zalán Ferenc ne írj már hülyeségeket.... a Burn my eyes-t követő The more... is legalább olyan jó volt mint az első album!! A burning red meg a supercharger(fő leg az) volt egy kicsit gyengébb album a többihez képest mert nagyon sok banda kib.szottul tudna örülni ha életében legalább egy burning red szintű albumot összetudna hozni :))
Idézet
 
 
-10 #2 Zalán Ferenc 2012-07-16 19:06
Hullamlovas majom, csak a pofaja jar kozben meg egy dalt sem tud megirni a burning my eye ota

Eladtak magukat minden lemezukkel
Idézet
 
 
-3 #1 Equinox 2012-07-16 16:35
Igaza van.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.