Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nem játszik majd egész albumokat a Szigeten a Deftones

Habár bizonyos pletykák az elmúlt hetekben arról szóltak, hogy a Deftones is beáll a speciális tematikus koncerteket adó bandák sorába, a zenekar végül nem váltotta be azok reményeit, akik abban reménykedtek, hogy az aktuális turnén csak az Around The Fur és a legutóbbi Diamond Eyes szerzeményei kerülnek majd elő.

„Megtehetnénk, hogy nem játszunk minden lemezünkről", mondta Chino Moreno énekes a Metal Insidernek. „Különleges húzás lenne egy-egy albumot teljes egészében elnyomni, de szerintem sokaknak csalódást okozna, ha kihagynánk a White Pony vagy az Adrenaline dalait... Többen akadnának ki ezen, mint ahányan örvendeznének az egészben eljátszott lemezek miatt. Az ilyesmi igazából a koncertek dinamikájának sem tenne jót."

Chino kifejtette: ő személy szerint annak a híve, hogy minden lemezről előkerüljenek dalok a koncerteken. „Ez nemcsak a régi dolgokra vonatkozik, hanem a későiekre is, például a Saturday Night Wristre, amiről egyébként nem szoktunk sokat játszani. Néha teljes egészében ki is marad. Az a legjobb, ha az ember mindig variál a programon. Sosem tudhatod, ki mikor, melyik lemezzel kattant rá a bandára, hiszen mindenki különbözik. Ezt pedig ki kell egyensúlyozni."

A Deftones az idei Szigeten is fellép.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.