Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nem érdemes folytatást várni Jordisonéktól

Wednesday 13 szerint soha többé nem érdemes új Murderdolls albumot vagy bármiféle aktivitást remélni a frontember és a Slipknot dobos, Joey Jordison közös projektjétől. A zenekar két aránylag sikeres lemezt adott ki és viszonylag komoly underground ismertségre tett szert ezekkel.

„A Murderdolls 2011-ben szünetre vonult, és nagyjából ennyi", mondta a Radio Metalnak Wednesday 13. „Nincsenek további híreim, semmiféle információval nem tudok szolgálni. Hogy őszinte legyek, szerintem ez már örökre így marad, de boldog vagyok, hogy sikerült elkészítenünk a második albumunkat. Azután ismét pörögtünk, de semmit sem profitáltunk belőle, szóval meglepődnék, ha valaha is csinálnánk még valamit. Nem szeretem ezt mondani, nem szeretek csalódást okozni a rajongóknak, de egyszerre őszintének is kell lennem velük, és meg kell mondanom: nagyon hosszú ideig nem várható visszatérés, ha egyáltalán valaha is megtörténik. Nem szeretem semmire azt mondani, hogy soha, de most így tekintek a dologra."

A Murderdolls 2010 augusztusában adta ki második nagylemezét Women And Children Last címmel, nyolc teljes évvel a 2002-es Beyond The Valley Of The Murderdolls után. Wednesday új lemeze, a The Dixie Dead február19-én jött ki, Joey Jordison pedig elmolyolgat a Slipknot demóival, amikből azonban senki sem tudja, mikor lesz bármi eredmény...

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.