Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nem egyedül Ausztrália kap az újjáéledt Coal Chamberből

Úgy tűnik, Dez Fafara vagy eleve nem gondolta komolyan, hogy a Coal Chamber csak az év eleji ausztrál koncertekre áll össze, vagy olyan jó ajánlatokat kaptak, amikre nem tudtak nemet mondani. Most legalábbis már biztosnak tűnik, hogy az sokéves szünet után újjáalakult nu metal csapat ősszel további bulikat tervez.

Noha a Coal Chamber eredetileg csak az ausztráliai Soundwave fesztiválokra állt össze, és nem is terveztek további koncerteket, a '90-es évek második felének egyik prominens nu metal bandája végül mégis komolyabb aktivitásokat tervez 2012-re. Erre utal, hogy a február-márciusi ausztrál koncertek után ősszel ismét színpadra állnak: az énekes a Twitteren tette közzé, hogy szeptemberben néhány mexikói és dél-amerikai fellépés vár rájuk. Európai Coal Chamber bulikban egyelőre annak ellenére sem érdemes reménykedni, hogy a zenekar szekere annak idején errefelé is igen jól futott: Dez ugyan átrándul az óceánon a nyári fesztiválszezon kedvéért, csak éppen másik csapatával, a Devildriverrel, akikkel egyébként a Skalar szervezésében június 7-én ismét fellép Budapesten, a Dürer Kertben is.

Dez korábban elárulta: a Soundwave bulik bejelentését követően azonnal egy sor turnéfelkérés érkezett be a bandához, és három-négy kiadó is bejelentkezett náluk egy új Coal Chamber lemezre. „Egyelőre csak jól akarjuk érezni magunkat, aztán ha hazajöttünk, akár beszélhetünk is ezekről az ajánlatokról. De három nappal a Soundwave koncertek után már amerikai turnén leszek a Devildriverrel, szóval mindkét bandát egymás mellett futtatni azért kemény lenne", mondta akkor.

A Coal Chamberben Fafara, Meegs Rascon gitáros és Mikey Cox dobos mellett Chela Rhea Harper basszusgitározik majd a koncerteken.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.