Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nem album, hanem négyszámos EP lesz a Mastodon Cold Dark Place-e

Fellebbent a fátyol a Mastodon néhány nappal ezelőtt belengetett, titokzatos Cold Dark Place kiadványáról: az anyag egy négyszámos EP lesz kiadatlan dalokkal, amely szeptember 22-én jelenik meg.

mastodon_k2017_04

mastodon2_cKülönös és rejtélyes Mastodon-borító jelent meg a múlt héten több felületen is, és ezek alapján azt lehet sejteni: a csapat talán mégis komolyan gondolta azokat a tavalyi nyilatkozatokat, amelyek szerint az Emperor Of Sand akár dupla is lehet. A zenekar most elárulta, pontosan miről is van szó: a Cold Dark Place egy új EP lesz, rajta négy számmal, amelyet a Reprise gondoz, és egy kivétellel nem az idei anyagról lemaradt témákat rejt. Három darabot, a North Side Start, a Blue Walsh-ot és a Cold Dark Place-t még az Emperor Of Sandet megelőző, 2014-es Once More ’Round The Sun idején rögzítettek Nick Raskulinecz producerrel, és csak a negyedik, Toe To Toes című tételt vették fel a 2017-es lemezhez. A borítóról alább már megtekinthető egy rövid kis videó, akárcsak a Steambreather néhány napja bemutatott videója.

A júniusban Budapesten is fellépett Mastodon novembertől ismét Európában turnézik, méghozzá különleges felállásban, ugyanis csatlakozik hozzájuk a koncerteken a Neurosis egyik főembere, Scott Kelly is, aki korábban többször is vendégszerepelt már az atlantaiak lemezein. Magyar koncert ezúttal nem lesz, de november 13-án, a bécsi Gasometerben, illetve november 24-én, a prágai Lucerna Music Barban könnyen el lehet csípni őket.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.