Shock!

április 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Néha úgy érzem, hogy a mai popzenéből hiányzik a lázadás”

December 14-én jelenik meg a Within Temptation új albuma, a Resist, amelyről most meghallgatható a második szám is. A zenekar a megjelenéssel párhuzamosan ismét Budapesten koncertezik.

0915wt

Raise Your Banner címmel meghallgatható a második single a Within Temptation új lemezéről, amelyben Anders Fridén, az In Flames frontembere vendégszerepel. A Resist a Universal birodalomhoz tartozó Spinefarmnál jelenik meg december derekán, és Anders Fridén (In Flames), illetve Jasper Steverlinck (Arid) is felbukkan majd rajta. „Néha úgy érzem, hogy a mai popzenéből hiányzik a lázadás", mondta a brit Metal Hammernek az anyagról Sharon den Adel énekesnő. „Az volt most a fő célunk, hogy olyan hangzásképekből gyűjtsünk darabokat, amiket szeretünk, aztán az egészet tegyük olyan nyerssé, amennyire csak lehet. Ez lehetővé tette számunkra, hogy egy olyan új zenei világot formáljunk ki, amely súlyosabb, koszosabb és futurisztikusabb mindennél, amit eddig alkottunk. A Resist a mi új értelmezésünk a metalra, mi így hívjuk ismét életre a modern zene lázadó élét."

withintemptation_cA dallista az alábbi:

01. The Reckoning (feat. Jacoby Shaddix)
02. Endless War
03. Raise Your Banner (feat. Anders Fridén)
04. Supernova
05. Holy Ground
06. In Vain
07. Firelight (feat. Jasper Steverlinck)
08. Mad World
09. Mercy Mirror
10. Trophy Hunter

A lemez megjelenésével párhuzamosan, december 12-én a Within Temptation ismét Magyarországon koncertezik. A helyszín ezúttal a Tüskecsarnok lesz, részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#1 Tuonela 2018-11-17 23:50
Nem mondanám magamat különösebben nagy rajongónak, de a The Unforgiving egy kifejezetten erős lemez volt, és a többi albumon is találtam mindig legalább két-három jó számot. Ez viszont idáig nagyon gyenge, és a koncertekről kikerült felvételek alapján a többi új dal sem lesz sokkal jobb. Kár érte, talán ezt az "új zenei világot" mégsem volt érdemes "kiformálni".
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.