Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Négyszámos kislemezzel jelentkezik a The AoD, hallgasd meg a The Vortex Scheme-et!

theaod_cSzeptember 10-én, Remain címmel négyszámos kiadvánnyal jelentkezik a The AoD. A zenekar most bemutatta a The Vortex Scheme című számot.

A The AoD zenekar a néhai The Art of Dethronement és később the dethroners csapatok tagjaiból alakult. Zeneileg az említett elődök emlékét tiszteletben tartva közérthetőbb, de atmoszférikus metálzenét játszik. A zenekar 2019-ben jelentette meg a húsz évvel korábban írt, ám akkor még nem rögzített Down On My Knees daluk későbbi verzióját. Élőben először a 2019 végi téli Fekete Zaj fesztiválon mutatkoztak be, még a régi Dürer Kertben. Az ott színpadon bemutatkozott felállás együtt maradt és közös munkának állt. Másfél évvel később, 2021 tavaszán részben az SSR stúdióban, részben otthon (három országban) rögzítették a most megjelenő, Remain című négyszámos kislemezüket. A mai felállás tagjai Gergely Tamás énekes, Kun József dobos, Petrik Tamás gitáros, Tomán Gábor gitáros/billentyűs, Tóth Ádám basszusgitáros/billentyűs, illetve élőben Nagy Zsolt billentyűs.

A kislemez megjelenése alkalmából közönségtalálkozót is tartanak szeptember 11-én szombaton, a Vokál Rock Bisztróban. Ez lesz az első alkalom jó másfél év után, hogy a zenekartagok is mindannyian fizikailag egy helyen tartózkodnak. A The Vortex Scheme című dal most meghallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.