Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Négy szám is nyilvános az Asphalt Horsemen első lemezéről

0923ahA múlt héten végre megjelent az Asphalt Horsemen első teljes nagylemeze, amelyről négy dalt is meg lehet hallgatni alább. A csapat március 22-én Brian Tichyvel játszik Győrben.

Az Asphalt Horsemen első albumán tizenkét angol nyelvű saját szerzemény kapott helyet, és Lőrincz Károlyékat illusztris vendégek segítették ki az anyagon: Ferenczi György (Rackajam, azelőtt Herfli Davidson), Hegyi Kolos (Magma Rise, Stereochrist) és Jesse (Hollywood Rose) egyaránt felbukkan a dalokban, a vokálokat pedig Pocsai Kriszta és Varga Lilla erősíti. Az albumon emellett extra hangszerek is hallhatók lesznek, a hegedűért Szabó Attila (Csík zenekar), a dorombért Ligeti Zoltán, a trombitáért Koós Hutás Áron felelt.

Az Asphalt Horsemenhez kapcsolódó hír, hogy a zenekar fellép a Győri Nemzetközi Ütős Gálán március 22-én, ahol Brian Tichyvel játszanak majd el néhány dalt. A rendezvényen Lőrincz Károly másik zenekara, a Whitesnake Tribute Band is zenél majd az egykori Pride & Glory, Slash’s Snakepit, Ozzy, Whitesnake satöbbi dobmágussal. Mivel ezen az estén a tribute csapat gitárosa, Alapi István az Edda aznapi pecsás koncertje miatt nem tud jelen lenni, Kékkői Zalán (Ákos, Psycho stb.) helyettesít majd a posztján.

Karesszel készített legutóbbi interjúnkat – amelyet záros határidőn belül egy újabb is követ majd – itt olvashatod.

 

Hozzászólások 

 
#1 emberfia 2014-03-15 18:05
Nagyon fasza!!! Sok sikert nekik, remélem sokan követik őket a stílusban. Egyedüli szívfájdalmam, hogy nem magyarul mennek a nóták... de amúgy állat! :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.