Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Négy dal már elkészült az új Crowbarhoz

0228crowbarTavaly májusban jelent meg a Crowbar igen jól sikerült Symmetry In Black lemeze. Kirk Windstein szerint a folytatásra sem kell már sokat várni.

„Négy nagyon gyilkos dalunk már van”, mondta a Thunder Underground podcastnek Kirk Windstein. „Talán egy vagy kettő – remélhetőleg kettő – további összeáll a Soulflyjal közös turnénk és a High On Fire-rel közös decemberi koncertjeink között, januárban pedig nekiülünk, és igyekszünk befejezni a lemez másik felét. Aztán utána valószínűleg február elején következhet a stúdiózás. Ez az új lemez remélhetőleg gyorsabban kijön, mint a legutóbbi, ahol elég komoly időegyeztetési problémáink voltak. Jeff Golden akkor érkezett, meg kellett tanulnia a régi dalokat, miközben egy lekötött turné várt ránk, így aztán arra kellett koncentrálnunk, hogy megtanítsuk neki a nótákat, és összepróbáljuk a koncertprogramot. És eközben még írni is próbáltunk, de négy dal így is a stúdióban állt össze. Szerencsére tök jók lettek ezek is, de ez bizony nem működik mindig így.”

Kirk szerint a Crowbar elég sokat szenvedett a legutóbbi album elkészítése során, mert egyszerűen nem gondolták át előzetesen a munka ütemtervét. „Egy csomószor meg is kellett szakítanunk a munkát. Például idióta módon december 16-ától kötöttük le a stúdióidőt, és természetesen pár nappal később mindenki elmegy pihenni. Volt egy chicagói bulink is, és bele sem gondoltunk, hogy karácsonykor meg újévkor meg kell szakítani a munkát. Miután visszaértünk ezekről, megszületett a hangmérnökünk, Duane Simoneaux harmadik gyermeke, ami újabb egy hét szünetet jelentett. Na, most remélhetőleg nem lesznek szünetek, rendesen neki is készülünk, így amikor végre bevonulunk a kibaszott stúdióba, az egész szart kirázzuk a kisujjunkból.”

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 Dead again 2015-12-09 16:12
Várom! Az előző lemez is bivalyos volt!
Idézet
 
 
+2 #1 BSND 2015-12-09 13:17
Ez elég jó hír.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.