Shock!

július 15.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Négy bónuszokkal teli Sabaton album jön ki újból

Kisegítő gitárossal, de roppant izgatottan várja karrierje első amerikai turnéját a svéd Sabaton. A nagy lépés örömére a Nuclear Blast a háborús témákért megveszekedetten rajongó heavy metal banda négy korábbi nagylemezét is megjelenteti odaát speciális kiadásban, alaposan megbónuszolva. Joakim Brodénék júniusban ismét eljutnak majd Magyarországra is.

Első ízben az Egyesült Államokban is hivatalos kiadást kap a Sabaton első négy „igazi" nagylemeze, a 2005-ös Primo Victoria, a 2006-os Attero Dominatus, a 2007-es Metalizer és a 2008-as The Art Of War. Bár a sorrend náluk bonyolult, hiszen a 2001-es, eleve limitált példányszámú Fist For Fight debüt csupán a banda két demóját tartalmazta, a tényleges bemutatkozás pedig a sorban harmadikként megjelent Metalizer lett volna, ha akkori kiadójuk nem tartja vissza öt éven keresztül... A Nuclear Blast újrakiadásai a Re-Armed megnevezéssel jelennek majd meg Amerikában, rajtuk exkluzív bónuszanyagokkal, illetve különböző feldolgozásokkal. A jeles esemény oka, hogy a svéd hatos tavasszal az Accept vendégeként koncertezik az Államokban, ahol eddig kizárólag importként lehetett beszerezni a Sabaton diszkográfia e négy darabját. A banda eddig még nem is turnézott a tengerentúlon, így nem csoda, hogy izgatottan várják az áprilisi kezdést, ami előtt még számos európai fellépés vár rájuk. A csapat a fenti négy anyagról és a tavalyi Coat Of Armsról is játszik majd dalokat a bulikon.

A Sabatonban a bulikon a gitáros Rikard Sundén helyett a Dragonforce basszer Frédéric Leclercq riffel majd, Rikardéknál ugyanis éppen tavaszra várható az első trónörökös. A banda hangsúlyozza, hogy a csere csupán ideiglenes. A június 3-5. közötti budapesti Metalfesten vélhetően már Sundén gitározik majd a militáns svéd metalosoknál. Az Accept február 2-án szintén fellép Budapesten.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.