Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Naponta nyolcezer rászorulónak juttat ételt Dave Mustaine új alapítványa

Dave Mustaine a rockvilág legellentmondásosabb figurái közé tartozik, az utóbbi években legalább annyiszor került be a hírekbe furcsa politikai nyilatkozatai okán, mint a zenéje miatt. Ezúttal azonban egy olyan akciójáról számolt be, ami miatt valószínűleg kevesen fogják támadni.

„Mint látjátok, minden hibámtól eltekintve tényleg másképp próbálom élni az életemet manapság, és ebben óriási szerepe volt annak, hogy találtam valamit amiben hihetek”, mondja Mustaine. „Mióta elkezdődött az életemben ez az átalakulás, az egyik dolog, ami történt velem, hogy belefogtam az özvegyek, árvák és hajléktalanok segítésébe. Megkerestek most egy lehetőséggel, és hála nektek, illetve szűnni nem akaró támogatásotoknak, a családommal együtt megengedhettem magamnak, hogy egy Outside The Bowl nevű vállalattal közösen létrehozhattam egy leveskonyhát Haitin, ami hamarosan megkezdi tevékenységét. Innentől fogva napi nyolcezer tál ételt tudunk eljuttatni a rászorulókhoz. Hálás vagyok ezért, és mindenkit nagyon szeretek – igen, még a gyűlölködőket is –, mert még amikor rágalmaznak, és módszeresen gyilkolják a karakteremet, akkor is jó tudnom, hogy nyolcezer ember jut majd ételhez mindennap, némi szeretettel és egy kis lelki táplálékkal egyetemben.”

A Megadeth egyébként mindeközben már nagyban dolgozik a következő nagylemezen Johnny K producerrel, ami valamikor az év közepére várható. A munkálatokról már közzé is tettek egy videót.

A zenekar harmadik albuma, az 1988-as So Far, So Good... So What! január 19-én lesz huszonöt éves, így aznap a Klasszikushock rovatban is megemlékezünk róla.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.