Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nagy év lehet 2016 Graham Bonnet számára

0112grahamMeghallgatható egy új, kétdalos single Graham Bonnet zenekarától. A Rainbow volt frontembere hamarosan turnéra indul Nagy-Britanniában, 2016-ban pedig teljes nagylemezzel is jelentkezik majd.

Kétszámos EP-vel jelentkezett nemrég Graham Bonnet, akit leginkább a Rainbow 1979-es Down To Earth lemezéről lehet ismerni, de később többek között felbukkant az Alcatrazzban, illetve Michael Schenker és Chris Impellitteri oldalán is. A My Kingdom Come két dala alább meghallgatható, és hamarosan egy teljes album is érkezik Grahamtől. „Elég sok idő eltelt már, mióta teljes nagylemezzel jelentkeztem, de a mostani zenekarom tökéletes egy album elkészítéséhez”, mondja az énekes. „Az is roppant izgatottá tesz, hogy az első Graham Bonnet Band-anyag a Frontiers stábjánál készülhet el, szóval produktív és pörgős 2016 elé nézünk!”

A My Kingdom Come-ot egyébként a neves slágerszerző, Russ Ballard írta, aki annak idején a Rainbow Since You’ve Been Gone-jában is közreműködött, és később is többször dolgozott Bonnet mesterrel. A szólózenekar tagjai Conrado Pesinato gitáros, Beth-Ami Heavenstone basszer, illetve Mark Zonder, a Fates Warning és a Warlord dobosistene. A formáció februártól Angliában koncertezik, az első teljes nagylemez pedig egy bónuszdiszket is tartalmaz majd, rajta csupa régi Bonnet-féle klasszikus téma újonnan felvett változatával. Az énekesről hamarosan megjelenik egy könyv is Graham Bonnet: The Story Behind The Shades címmel.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 kamikaze 2016-01-12 22:15
Sok jót nem vártam tőle, de gondoltam belehallgatok, már csak Zonder miatt is. Az első meglepetés a hangzással ért, elég jól szól a produkció! A My Kingdom Come altatással kezdődik, majd egy perc után beindul a nóta, a refrén elég pofás, a gitárszóló is rendben van. Kár, hogy utána belassulnak, de aztán visszatalálnak a helyes ösvényre. A The Mirror Lies sem rossz, ezt is Bonnet régen ismert dallamvilága jellemzi. Akinek az eddig is tetszett, erre sem panaszkodhat, a szóló ismét jó. Rajongója továbbra sem leszek, de egy esélyt mindenképpen megérdemel majd a teljes nagylemezzel. És ha a fószer korát is figyelembe veszem, rá merem mondani, hogy jó bandát csinált, nem játszik rossz muzsikát. Csak az a kérdés, manapság ez mennyi zenehallgatót érdekel. Még az is lehet, hogy a nosztalgiafakto r miatt megtöltheti a nagyobb klubokat is.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.