Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nadir: jön az új konceptalbum, az első szám máris meghallgatható

Hamarosan friss dalokkal jelentkezik a Nadir, akik konceptalbumot készítettek Ventum iam ad finem est címmel. A The Congregation című szerzemény máris meghallgatható.

0907nadir

2015 szeptemberében jelenteti meg új, sorrendben ötödik nagylemezét a Nadir Ventum iam ad finem est címmel. Az album konceptanyag lesz, a dalokat összekapcsoló szövegi téma pedig az emberiségnek a természethez való viszonya, kezdve a harmónia korától kezdve a környezetrombolás és a növény-és állatfajok egyre gyorsabb ütemű kipusztulásának folyamatán át a latin nyelvű címben szereplő kritikus, közeljövőbeli végső szakasszal bezárólag. „Zeneileg az eddigi legösszefogottabb, legérettebb kiadványunknak gondoljuk az anyagot mind dalszerzés, mind pedig megszólalás terén", írja a csapat. „A felvétel keverését Fekete Szabolcs dobos végezte az általa működtetett DBS stúdióban. A Nadir zenéjének valamennyi alkotóeleme felfedezhető a dalokban a militáns death metaltól a súlyos, doomos pillanatokon át az energikus hardcore-ig."

Az album, akárcsak a csapat minden eddig megjelent anyaga, ingyenesen letölthető lesz a Nadir hivatalos honlapjáról, CD formátumban pedig a hagyományoknak megfelelően, a koncerteken osztogatják majd ingyenesen. A lemezről máris meghallgatható a The Congregation című szám.

 

Hozzászólások 

 
+4 #1 Motörbreath 2015-09-08 11:00
Kíváncsi vagyok, mit hoztak ezúttal össze a fiúk - egy biztos: gyenge nem lesz. Hajrá Nadir!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.