Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Municipal Waste: minden hülyeség mögé odaáll az új kiadó

A Nuclear Blasthez szerződött Virginia legháborodottabb thrash/crossover alakulata, a Municipal Waste, akik már a világ egyik legerősebb metal kiadójánál jelentetik majd meg következő nagylemezüket valamikor a jövő év elején.

„Sok időbe telt eldönteni, mit csináljunk a következő albumunkkal", kommentálta a megállapodást Tony Foresta énekes. „Egy olyan kiadót kerestünk, amelyik nemcsak szereti a bandát és a zenénket, de egyben akármilyen mulatságos ötlet mögé hajlandó teljes mellszélességgel odaállni, amit csak kitalálunk. Amint ezt megfogalmaztuk magunkban, egyértelművé vált, hogy a Nuclear Blast a nyilvánvaló választás. A cégnél már akkor is akadtak barátaink, amikor még lehetőségünk sem volt lemezt készíteni. Úgy érzem, tiszta lappal indulhatunk és ismét a helyes vágányon dolgozhatunk tovább. Mindenki remek dolgokat várhat a Waste-től a közeljövőben, és ez még csak a kezdet!"

A csapat nyáron már stúdióba is vonul, hogy elkészítse ötödik teljes hosszúságú stúdióanyagát, a 2009-es Massive Aggressive utódját.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.