Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Multi Dimensional: hallgasd meg a Budapestre készülő Pestilence első új számát!

Hadeon címmel, márciusban jelenik meg a Pestilence új nagylemeze, amelyről meghallgatható az első szám. A zenekar jövő év elején Budapesten is fellép, de a koncert az első négy album anyagára koncentrál majd.

1220pestilence

pestilence1_cA Hammerheart kiadónál jelenteti meg új albumát a holland Pestilence. A Hadeon kiadása márciusban várható, és már a nyolcadik lesz a sorban Patrick Mameli bandájától, a legutóbbi újjáalakulás óta pedig az első. A zenekar ezúttal tizenhárom ízig-vérig death metal stílusban fogant dalt írt, amelyek az előzetes ígéretek szerint az old school Pestilence világát kombinálják a tőlük megszokott progresszív elemekkel, a gyilkos produkciós munka pedig a régi és az új rajongóknak egyaránt tetszeni fog. A csapat soraiban Mameli mellett jelenleg Santiago Dobles gitáros (Aghora), Septimiu Hărşan dobos (Disavowed) és Tilen Hudrap basszer játszik. Némileg kellemetlen fejlemény, hogy közelebbről meg nem határozott plágiumvádak miatt a csapatnak meg kellett változtatni a korábban már bemutatott borítót, és most egy újat tettek közzé. Emellett az első dal is meghallgatható Multi Dimensional címmel.

A banda jövő év elején esedékes turnéja ugyanakkor még nem a Hadeonról szól majd: a zenekar ezeken a bulikon kizárólag klasszikus első négy albumáról, az 1988-as Malleus Maleficarumról, az 1989-es Consuming Impulse-ról, az 1991-es Testimony Of The Ancientsről és az 1993-as Spheresről játszik majd. A magyar koncert február 18-án lesz a Dürerben a brazil Rebaelliun vendégeskedésével. Részletek itt. A Pestilence legutóbbi lemeze 2013-ban jött ki Obsideo címmel.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#2 rögdög 2017-12-21 11:35
Elég középszerű nóta.
Idézet
 
 
#1 LiliMiciPanniSári 2017-12-20 20:30
barátaimnak több negatív tapasztalata is volt a Pestilence koncertekkel de én optimistán várom a bulit...ez a szám pedig élő előadásért hörög...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.