Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Motor Sister névre hallgat Scott Ian, Joey Vera és John Tempesta közös zenekara

0108motorsisterUgyan idén alapvetően már mindenki az új Anthraxet várja, Scott Ian gitárosnak még ezt megelőzően is lesz egy lemeze. A Motor Sister nevű formációban neves zenészek álltak össze spontán módon, debütálásuk márciusban jön ki a Metal Blade-nél.

Motor Sister névre hallgat az a projekt, amelyben az anthraxes Scott Ian gitáros és felesége, a countrysabb-poposabb vonalon énekesnőként tevékenykedő Pearl Aday – aki mellesleg Meat Loaf lánya – egyesítette erőit John Tempesta dobossal (jelenleg The Cult, korábban Exodus, Testament, White Zombie, Helmet), Jim Wilson gitáros/énekessel (Mother Superior, Henry Rollins) és Joey Vera basszusgitárossal (Fates Warning, Armored Saint, régebben egy rövid időre Anthrax is). A projekt két évvel ezelőtt startolt Scott születésnapi partiján, most pedig elkészült a bemutatkozó lemezük is, amely Ride címmel jön ki a Metal Blade gondozásában március 10-én.

A lemez Jay Ruston producerkedése mellett készült, és meglehetősen spontán módon rántották fel: teljesen élőben rögzítették az anyagot mindössze két nap alatt. Az irány érthetően lényegesen rockosabb, mint amire Scott, Joey vagy John múltja alapján következtetnénk. Az első koncert február 12-én lesz New Yorkban.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.