Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Most már biztonsággal kijelenthetem: vannak riffek”

Idén még biztosan nem várható érdemi munka az Anthrax új lemezén, hiszen a csapat a Slayer búcsúturnéjának egyik fix vendége. Scott Ian szerint ugyanakkor alakul a 2016-os For All Kings folytatása…

anthrax_k2017_03

Gyakorlatilag az év hátralévő részében végig a Slayer búcsúturnéján játszik az Anthrax Észak-Amerikában, illetve Európában. Scott Ian szerint mindez kicsit borította a zenekar előzetes terveit is. „Nem gondoltuk, hogy idén is ennyit koncertezünk majd”, vallotta be a gitáros Full Metal Jackie-nek adott interjújában. „Azt hittük, a Killswitch Engage-dzsel közös Killthrax turnét leszámítva nem lesz más, és ennek megfelelően az év további részét dalszerzéssel akartuk tölteni, néha talán egy-egy kiemelt bulival. De a lényeg mindenképpen az írás, majd a stúdiózás lett volna. Aztán bejelentkezett a Slayer… Annyira jól ment az első kör, hogy lekötöttek egy másodikat is, aztán megkérdezték, nem akarunk-e velük tartani Európába is, szóval novemberben és decemberben az következik. Most úgy tudjuk, mi ezzel bezárólag leszünk a csomagban, de ha többet akarnak, és 2019-re is elhívnak bennünket, biztosan igent mondunk majd.”

Scott szerint ősszel, az észak-amerikai és az európai bulik közben akár átnézhetnek pár dalötletet, ha úgy alakul. „Rengeteg gyilkos téma született, Charlie már körbe is küldte ezeket. Rettentően izgalmasan szól mindegyik, és kicsit meg is nyugodtam, miután hallottam őket, mert amikor elkészülünk egy lemezzel, aztán véget ér a turnéja is, mindig ott van bennem a kérdés: képesek leszünk erre megint? Mi van, ha nem jönnek a riffötletek? Nos, most már biztonsággal kijelenthetem: vannak riffek.”

A Slayert, az Anthraxet, a Lamb Of Godot és az Obituaryt legegyszerűbben Bécsben lehet megnézni november 23-án.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.