Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Mintha a fénykorát élő Aretha és Tina énekelne korai Zeppelinre”

Június 23-án különleges albummal jelentkezik Phil Collen, a Def Leppard gitárosa. A Delta Deep nevű formáció bluesos muzsikában utazik, és egy David Coverdale-lel közösen felvett dal máris meghallgatható.

0617deltadeep

A Stone Temple Pilots basszusgitárosával, Robert DeLeóval, egy, többek között a TLC környékéről is ismert dobossal, Forrest Robinsonnal, illetve Michael Bublé és a néhai Luther Vandross egyik háttérvokalistájával, Debbi Blackwell-Cookkal hozott össze új projektet a Def Leppard gitárosa, Phil Collen. A Delta Deep első albuma a Mailboat kiadónál jelenik meg, és a Leppard torka, Joe Elliott mellett David Coverdale, a Whitesnake énekese, a Sex Pistols dobosa, a Collen Manraze projektjéből is ismert Paul Cook, a Toto és Tina Turner billentyűse, CJ Vanston, illetve a szintén Philhez köthető Girl és a Manraze basszere, Simon Laffy is felbukkan rajta vendégként.

A zenekar 2012-ben alakult, Debbi pedig Collen felesége, Helen keresztanyja, aki csak úgy véletlenszerűen kezdett el egyszer soul- és bluesdarabokat énekelgetni Phillel, akinek később neje is bekapcsolódott a munkálatokba. „Mintha a fénykorát élő Aretha és Tina énekelne korai Zeppelinre”, foglalja össze a lényeget a gitáros.

A Coverdale-lel közösen felvett Private Number dal alább meghallgatható, a Def Leppard májusi prágai koncertjéről pedig itt olvashatsz.

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 queensryche999 2015-06-18 16:46
Ennyi nevet egy hírben bammeg. :)

A zene egész jó!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.