Shock!

augusztus 11.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mindent vagy semmit: Ill Niño és Sonny Sandoval közösen

Újabb friss dalt mutatott be az Ill Niño, benne Sonny Sandovallal a P.O.D.-ből. A zenekar felállása átalakult, és idén várható tőlük egy új nagylemez is.

1215illnino

Máscara címmel mutatta be tavaly év végén első friss szerzeményét a latino nu metalos Ill Niño, amelyben a Fire From The Godsból ismert AJ Channer vendégénekel Marcos Leal frontember oldalán. A zenekar idén új lemezt is kihoz a Break Silence Music gondozásában IllMortals címmel, ami mindenképpen sorsfordító lesz, hiszen felállásuk elég rendesen átalakult. A mostani bandában Leal mögött két alapember zenél Laz Pina basszer és Dave Chavarri dobos személyében, visszatért soraikba az ütős Daniel Couto, a gitárokat pedig Jes DeHoyos (Sons Of Texas) és Sal Dominguez (ex-Upon A Burning Body) pengeti.

A következő albumon olyan vendégek bukkannak fel, mint Sonny Sandoval (P.O.D.) vagy Benji Webbe (Skindred): az előbbivel közösen rögzített All Or Nothing dalt máris meg lehet hallgatni. Eközben a zenekar három távozott tagja, Christian Machado énekes, Ahrue Luster gitáros és Diego Verduzo gitáros új csapattal folytatja tovább.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.