Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Mindenki számára létezik olyan ember, akit legszívesebben kidobna az ablakon”

0612angerteaIsmét új videóval jelentkezett az Angertea. A csapattól ezek után már nem várható több klip a legutóbbi lemezhez.

Tavaly márciusban jelent meg az Angertea Snakes In Blossom című ötödik nagylemeze. „Konkrét célunk volt, hogy minél több dalhoz készítsünk valami videót, vagy klipet a YouTube-ra, és ezeket két-három havonta adagoljuk a publikumnak. Most érkeztünk el a záró kliphez, innentől új fejezet indul a zenekar történetében”, mondja a csapat. „Miguel babázik márciusig, de onnantól elkezdünk mozgolódni. Lesznek koncertek az ország határain belül, és kívül is. Emellett a nyáron két fesztivál már biztos. És közben nagyban folyik a munka a következő kiadványunkon, ami egy különleges akusztikus nagylemez lesz, és 2018 őszén fog megjelenni világszerte.”

A The Song For Vengeance dalhoz Líbel Róbert készítette a klipet. „Szabad kezet adtunk neki minimális instrukciókkal. Végül Miklós Zoli csinált feliratot rá, mert úgy gondoltuk, hogy a dalszöveg annyira beteg és vicces, hogy ezt mindenképp ki akarjuk hangsúlyozni. A klipet sokféleképpen lehet értelmezni, mindenki vonja le maga a következtetést… Amúgy szövegileg egy igazi düh-himnusz. Nyilván nem kell komolyan venni, sőt, szándékosan van túltolva benne a brutalitás. Tuti, hogy mindenki számára létezik olyan ember, akit legszívesebben kidobna az ablakon… Egy ilyen személyről szól a dal.”

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.