Shock!

május 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Mindenképpen kihívást jelent a következő album, de beleállunk”

0525illnino Megkezdte új nagylemezének munkálatait az Ill Niño. A zenekar utolsó lemeze a 2014-es Till Death, La Familia volt, vagyis lassan tényleg itt az ideje a folytatásnak.

Az utóbbi időszakot a debütáló Revolution Revolución tizenötéves jubileumi turnéjával töltötte a latino nu metal mestere, az Ill Niño, de a banda most megkezdte a dalszerzést a következő nagylemezhez is. „Vannak már dalötletek, amelyeken mindeki külön-külön dolgozott, de sajnos mind az Egyesült Államok más részein, más államokban, egymástól távol élünk, szóval nem tudunk csak úgy átvezetni egymáshoz, mindenkinek repülnie kell”, mondta Cristian Machado a Rabid Noise-nak. „Ahhoz pedig még nem tisztáztuk le a költségvetést, hogy pontosan tudjuk, hogyan tudunk összejönni, végső formába önteni a dalokat a lemezre, és kiválogatni azokat, amelyikek a végleges dallistát alkotják majd.”

A csapat 2018-ban mindenképpen ki akarja hozni az új lemezt, de elkapkodni semmit sem szeretnének. „Mindenképpen kihívást jelent a következő album, de beleállunk. Szerencsések vagyunk, hogy egyáltalán még létezünk, és zenészként albumokat készíthetünk ebben az érettebb korban is, igazi áldás ez. Tartozunk is ezzel a rajongóinknak. Mindenképpen valami nagyszerűt kell adnunk nekik, amitől természetesen mi is nagyszerűen érezzük magunkat.”

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.

 

Wendigo - Budapest, A38, 2005. április 29.