Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Mindenképpen akadt mondanivalónk, és most itt a végeredmény”

Dreadful Moments címmel új dalt mutatott be a Jinjer a január elején érkező Micro EP-ről. Már biztos, hogy az ukrán csapat jövőre kétszer is fellép Magyarországon.

1020jinjer

jinjer_c„Két év telt el azóta, hogy új anyagot hoztunk ki, szóval bőven itt volt már az ideje, hogy letegyünk valamit az asztalra”, mondja a Jinjer basszusgitárosa, Eugene Abdiukhanov a csapat január 11-én megjelenő új EP-jéről, a Micróról. „Tavaszra összegyűlt néhány zenei ötletünk, amelyeket mindenképpen dalokká akartunk formálni. Vagyis mindenképpen akadt mondanivalónk, és most itt a végeredmény. Ez az ősz mindenképpen a Jinjer évszaka!”

A Micróra öt dal kerül fel: a már ismert Ape és a most bemutatott Dreadful Moments mellett a Teacher, Teacher!, a Perennial és a Micro. Jövőre emellett egy teljes nagylemez is várható a csapattól a King Of Everything teljes értékű folytatásaként.

Ha mindez nem lenne elég, a Magyarországra szinte hazajáró banda január 25-én ismét Budapesten koncertezik, ezúttal az Amorphis és a Soilwork közös turnéjának vendégeként. Részletek itt. De ott lesznek nyáron a Rockmaratonon is.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 Narada42 2018-12-04 10:39
Nagyon örülök, hogy össze tudták rakni ezt az anyagot, hiszen kb. élettanilag indokolt szünetekkel folyamatosan turnéznak. De állandóan. Hosszú évek óta.

Eredetileg már a következő lemezre akarták rászánni az őszt, aztán beesett a 3. USA turné az idén Dezékkel, no meg Dél-Amerika, ahol épp most turnéznak.

Az új anyag meg várós a maga egészében, a javát meg is fogjuk kapni Amorphisék előtt - úgyis élőben dől el mindenről, mennyire üt.

Aztán tavaszra meg ígérik a következő teljes lemezt...

Ez a zenekar sohasem áll meg.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.