Shock!

március 03.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Minden megvan a dalban: fenséges riffelés, szárnyaló énektémák, ragadós ritmusok és feledhetetlen dallamok”

0404nfoÚj dallal jelentkezett a The Night Flight Orchestra. A zenekar ősszel elhunyt gitárosára, David Anderssonra emlékezik a The Sensationnel.

Közzétette első friss szerzeményét a The Night Flight Orchestra. „A The Sensation az első az idén megjelenésre váró kislemezdalaink sorában – mondják. – Minden benne van, amiről ez a csapat szól: fenséges riffelés, szárnyaló énektémák, ragadós ritmusok és feledhetetlen dallamok. A szöveg pedig főhajtás a nagyszerű néhai David Andersson, illetve Björnnel közösen tett számos utazása előtt.”

A borítót szintén Andersson inspirálta, méghozzá az általa hátrahagyott alábbi sorok: „Ha valaki olvassa ezt, szeretném, ha tudná: most már űrhajós vagyok. Utazom valahol az űrben, hogy végül jéggolyóvá alakuljak, a hátam mögött tűzcsóvával.”

A Soilworkben is kulcsszerepet játszó, mindössze 47 éves zenészt társai szeptemberi közlése szerint az alkohol és a mentális betegségek vitték el. Andersson alapító tag volt a The Night Flight Orchestrában, és az itteni szálak révén került be 2012-ben a Soilworkbe is, ahol az évek során az egyik fő dalszerzővé vált. Civilben emellett orvosként is dolgozott.

 

Hozzászólások 

 
#1 ma 2023-04-04 05:10
Bírom ezt a zenekart. Jöhetne az új lemez.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.