Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Metalnak metal, de fogalmam sincs, milyen metal!”

1104katlA mostani tervek szerint január végén jelenik meg a kanadai Kobra And The Lotus harmadik nagylemeze. Az elsősorban látványos megjelenésű fronténekesnőjéről, Brittany Paige-ről ismert zenekar Warhorse címmel már egy új dalt is játszik a koncerteken.

„Az új album roppant érdekes, mert nagyon eklektikus, de ennek ellenére is teljesen konzisztens", mondta Brittany a Full Throttle Rocknak. „Viszont ez legtöbbször nem is tűnik fel, mert annyi minden különböző hatás egyesül rajta. Van rajta rengeteg tényleg tradicionális, arcbamászó metal, sima, nyers, egyenes heavy metal, de akadnak olyan elemeink is, amelyek inkább az északi, sőt, talán kanadai hangzásvilág felé mutatnak, bár utóbbiról nem is igazán tudom, mit jelent. Különbözik az anyag az előző lemeztől, ami azért vicces, mert nem próbáltunk másmilyenek lenni, nem próbáltuk megváltoztatni a hangzásunkat. Még olyan rock/metal dolgok is akadnak a zenében, amelyek a Kobra And The Lotus gyökereihez közelítenek, akkoriban ugyanis valahol a rock és a metal között helyezkedtünk el. És vannak nóták, amelyekről nem tudom megmondani, milyen címke passzol rájuk. Metalnak metal, de fogalmam sincs, milyen metal!"

Ember legyen a talpán, aki ebből ki tud bogozni bármit is, de a Warhorse című dal október 25-ei tilburgi felvétele talán segít egy kicsit...

 

Hozzászólások 

 
#6 tschaby 2013-11-06 12:00
NIncs rossz hangja(nem is mondtam), csak néha annyira próbál női Halford lenni, hogy átcsap rikácsolásba, ez meg nekem annyira nem fekszik.
Igaz, a kettes Huntress nem lett annyira erős, mint az első és remélem hogy a Kobra nem fut bele ebbe a hibába! Bár utóbbinak ez valójában a harmadik lemeze lesz
Idézet
 
 
#5 Khold 2013-11-06 01:02
Szerintem Jill hangjai is jó, de az igaz, hogy Brittany jobb énekesnő.
Azt viszont sajnálom, hogy a Huntress 2. lemeze elég visszafogott lett :-(
Idézet
 
 
#4 tschaby 2013-11-05 09:04
Idézet - Khold:
Nekem a Huntress jut eszembe róla, egész jó hangja van a hölgynek, ráadásul csinos is :-)

Amíg a Huntress inkább a Judas Priest vonalán mozog, addig a Kobra And The Lotus előző lemezén sokszor Power Metal elemek voltak az uralkodók. Nem egyszer volt olyan érzésem, mintha a török Pentagram (úgy a Bir idejéből) és mondjuk a svéd Hollow zenészeinek egy kicsit 'lájtosabb' projectje lenne ez, egy nagyon jó hangú énekesnővel. Ez talán jó példa erre:
http://www.youtube.com/watch?v=ZXhrJ08svuw
A másik dolog, hogy szerintem hangilag a Huntress énekesnője fasorban sincs Brittany Paige-hez képest.
Idézet
 
 
#3 Khold 2013-11-04 23:16
Nekem a Huntress jut eszembe róla, egész jó hangja van a hölgynek, ráadásul csinos is :-)
Idézet
 
 
#2 sakhalin 2013-11-04 12:16
Heavy Metal a maidenes judasos érából...De minek csimkézni anélkül is jó
Idézet
 
 
#1 tschaby 2013-11-04 11:53
Na ezt nagyon várom! Az előző lemezük nálam az év albuma volt, nagyon kiváncsi vagyok tudják-e tartani a szintet. Úgy néz ki Gene Simmons itt belenyúlt a jóba! METÁÁÁL!!!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.