Shock!

augusztus 15.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax: irány Kalifornia!

A kaliforniai Indióban, az Empire Polo Clubban lesz a Big Four első amerikai jelenése április 23-án. A Metallica, a Slayer, a Megadeth és az Anthrax természetesen nem egy klubban, hanem egy megtévesztő nevű szabadtéri rendezvényhelyen lép fel, ahol elsősorban lovaspóló-versenyeket szoktak tartani, de a nagy négyes bulija előtti hétvégén a sátorozós, számos fellépőt megmozgató Coachella fesztivál is itt kap helyet.

„A tavalyi Big Four bulik rezgése annyira hihetetlen volt, hogy nem tudtunk megállni, szóval végre áthozzuk ezt az egészet hazai pályára. Egyelőre ez az egyetlen leszervezett amerikai állomás, úgyhogy reméljük, mindannyian nyugat felé indultok azon a hétvégén, hogy velünk tartsatok!”, áll a Metallica szűkszavú közleményében. Egyelőre nem tudni, lesznek-e azon a bizonyos szombati napon további fellépők is.

2011-re ezt leszámítva eddig két Big Four jelenést konfirmáltak hivatalosan, a július 8-ai knebworthi és a július 9-ei francia Sonisphere fesztiválokat. A Megadeth-re és a Slayerre emellett tavasszal még egy közös európai körút is vár European Carnage címmel, mely április 8-án éri el Budapestet. A Metallica a két Sonisphere bulit leszámítva eddig egy koncertet kötött le erre az évre, szeptemberben a brazíliai Rock In Rión játszanak.

Olvasd el, mit írtunk a Big Four DVD-ről, illetve a nagy négyes tavalyi csehországi közös fellépéséről!

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.