Shock!

június 25.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mercyful Fate: single, King Diamond-lemez, majd teljes album a sorrend

Jövő év elején egy kétszámos single-lel tér vissza a lemezkészítés frontjára a Mercyful Fate. Ezután végre tényleg megjelenik King Diamond új nagylemeze is. A kanadai The Metal Voice-nak adott helyzetjelentést a Mercyful Fate készülő új nagylemezéről a csapat kiadója, a Metal Blade feje.

1116fate

„Van két új dal, ezek közül az egyiket, a The Jackal Of Salzburgot a koncerteken is játsszák – ecsetelte Brian Slagel. – És van egy másik is. Ezeknek elvileg már korábban meg kellett volna jelennie, de minden csúszott. Szóval most az az első, hogy miután véget ér az őszi amerikai turné, befejezik ezeket a dalokat. Nagyjából felvették már őket, ha pedig megvannak, digitálisan ki fogjuk hozni őket, valamikor, nem tudom pontosan, a következő néhány hónapban. Lesz majd valamilyen vinyles kiadásuk is. Utána következik az új King Diamond-album, majd visszatérünk ahhoz a megoldáshoz, ami a ’90-es években is jellemző volt, és azután egy teljes Mercyful Fate-lemez érkezik majd.”

Az idei FEZEN-en is fellépett csapat jelenleg Észak-Amerikában turnézik. A koncertek érdekessége, hogy Joey Vera basszusgitáros az Armored Sainttel esedékes kötelezettségei miatt nem tud részt venni rajta, így a négyhúrost Becky Baldwin (Fury, Triaxis, Control The Storm) pengeti.

A Mercyful Fate legutoljára 1999-ben jelentetett meg friss dalokat a 9 című nagylemezen. King szólóbandája utoljára 2007-ben, a Give Me Your Soul... Please albumon adott ki új dalokat.

 

Hozzászólások 

 
#2 nemmondommeg 2022-11-16 19:29
Idézet - The_Sentinel:
Magyarán 2024 előtt nem lesz teljes MF album...


Lesz az 2030 is, a KD albumot mióta igérgeti? 2014?
Idézet
 
 
#1 The_Sentinel 2022-11-16 10:46
Magyarán 2024 előtt nem lesz teljes MF album...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.