Shock!

január 22.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megvan a Life Of Agony és a Static-X budapesti fellépésének új dátuma

Rövid, közös nyári turnén vett volna részt Európában idén nyáron a Life Of Agony és a Static-X, az állomások között egy budapesti koncerttel. A körút jövőre csúszott, de Magyarország szerencsére 2021-ben sem marad ki a jóból.

0728loastx

Augusztus 4-én közös, társult főzenekari koncertet adott volna a Dürer Kertben a Life Of Agony és a Static-X. Mina Caputóék visszatérő vendégnek számítanak Magyarországon, a turné másik főattrakciója azonban még soha nem játszott nálunk, bár tény, hogy a Static-X újjáéledése eléggé megosztotta a rajongókat, hiszen a mikrofonnál egy hivatalosan mindmáig meg nem nevezett frontember, Xer0 áll a 2014-ben elhunyt Wayne Static helyén. A maszk mögött a szakmabeliek és a rajongók egyaránt Edsel Dope-ot, a Dope énekesét sejtik. Őt leszámítva azonban a felállás megegyezik a zenekar első nagylemezét, az 1999-es Wisconsin Death Tripet jegyző leosztással.

A koronavírus miatt elhalasztott és újrakötött turné budapesti állomásának friss dátuma 2021. augusztus 10., a helyszín változatlanul a Dürer Kert. A megváltott jegyek természetesen érvényesek az új időpontra is. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.