Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mégsem készül el az Exciter eredeti felállásának új albuma

Visszatérő nagylemezének munkálatai közepén esett szét a kanadai Exciter klasszikus felállása. A zenekar John Ricci gitáros nélkül megy tovább.

0328exciter

Bővebben meg nem határozott, a munkával összefüggő, illetve személyes nézetkülönbségek miatt távozott az Exciter soraiból John Ricci gitáros. Mindez elég rosszkor érkezett, a trió ugyanis alapfelállásában dolgozott visszatérő nagylemezének dalain – ez a kultmetalos körökben nagyon várt album eszerint soha nem fog már elkészülni és megjelenni. A zenekar mindazonáltal megy tovább, Dan Beehler dobos/énekes és Allan Johnson basszer mindenképpen új embert keres Ricci posztjára. A közeljövő koncertjeit ugyanakkor meghatározatlan időre elhalasztják.

Az Exciter a thrash/speed-vonal egyik előfutárának számított, 1983-as Heavy Metal Maniac lemezük igazi klasszikus, de az 1984-es Violence & Force és az 1985-ös Long Live The Loud is a korszak fontos anyagai közé tartoznak. Az említett három albumot készítő felállás bő négy éve zenélt ismét együtt. Az Exciter legutóbbi albuma Death Machine címmel jött ki 2010-ben, ezen egyedül a most lelécelt Ricci játszott a hármasból.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 Scarecrow 2018-09-19 05:18
Pedig de vártam, hogy legyen valami új tőlük. :(
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.