Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megkezdte utolsó turnéját a Sanctuary

0224jmMegkezdte karrierje utolsó turnéját a Sanctuary, akik a decemberben elhunyt Warrel Dane posztján Joseph Michaellel, a Witherfall énekesével indultak útnak Észak-Amerikában. Pár videó már meg is tekinthető az első fellépésről.

Az Iced Earth előzenekaraként indult karrierje alighanem utolsó turnéjára a Sanctuary. A zenekar a Witherfall énekesével, Joseph Michaellel (a képen) a mikrofonnál áll ki a színpadra, a másodgitárosi poszton pedig Joey Concepcion (Armageddon, The Absence) penget. „Úgy döntöttünk, lejátsszuk az Iced Earth-turnét, hogy így tisztelegjünk testvérünk, Warrel Dane előtt”, indokolta a meglepő döntést még korábban Lenny Rutledge gitáros. „Barátunkat, a Witherfallból ismert Joseph Michaelt kértük fel a feladatra. A műsorban számos régi és néhány újabb dal is szerepel majd, amelyeket a legmagasabb fokú tisztelettel és minőségben játszunk majd el barátunk emlékére. Csatlakozzatok hozzánk e búcsú erejéig, hogy megünnepeljük Warrel zenei örökségét a Sanctuaryvel.”

Mint a fentiekből is sejthető, a zenekar a jövőben vélhetően nem folytatja tovább, és egyszeri alkalomról van szó. A turné február 22-ei, indianapolisi nyitóbulijáról mindenesetre máris megtekinthető pár felvétel.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.