Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megjelent az új Overkill, nézd meg a címadó dal klipjét!

Április 14-én új albummal jelentkezett az Overkill. A csapat bivalyerős összeállítású európai turnéja sajnos elkerül bennünket, de bemutatták a Scorched címadó dalának klipjét.

0127overkill

Huszadik nagylemezét hozta ki tegnap a Nuclear Blastnél az Overkill, akik rekordidőnyi rátartással, négy teljes évvel a legutóbbi The Wings Of War után dobták piacra a Scorchedot. A csapat Colin Richardson, Chris Clancy és Maor Applebaum segítségével rakta össze a stúdióban az anyagot, a borítót pedig Travis Smith jegyzi. „Mintha egy örökkévalóság telt volna el a legutóbbi találkozásunk óta! – mondja Bobby Ellsworth, azaz Blitz énekes. – Sosem telt el ennyi idő két Overkill-lemez között. Ehhez képest újra és újra átírtam a saját részeimet, aztán megint és megint. Néha azon kaptam magam, hogy Colin már keveri a nótát, de én még mindig variálok! Ez lett a normális egy teljesen abnormális időszakban: józanság az őrület közepette. Valahol persze mindez benne is van a lemezben amolyan vezérfonalként, hiszen erre volt szükségünk, talán mindnyájunknak erre volt szüksége. Kicsit most is másmilyen a végeredmény: amolyan old school megközelítésű cucc egy modern világban... Majd ti eldöntitek, megérte-e a várakozást!"

overkill_CA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Scorched
02. Goin' Home
03. The Surgeon
04. Twist Of The Wick
05. Wicked Place
06. Won't Be Comin Back
07. Fever
08. Harder They Fall
09. Know Her Name
10. Bag O' Bones

A megjelenés örömére most a címadó dal klipje nézhető meg. A csapat ezúttal Európában kezdi a koncertezést a megjelenéssel párhuzamosan, méghozzá az Exhorder és a Heathen társaságában, de ezúttal sajnos nem jönnek Magyarország közelébe: hozzánk legközelebb Münchenben lehet elcsípni őket április 17-én.

 

Hozzászólások 

 
#5 Asidotus 2023-04-19 11:59
Érdekes, szerintem egy ilyen hosszú, és meglehetősen homogén karrier esetén (mert szerintem az Overkill lemezek alapvetően erősen hasonlítanak egymásra), sokat számít, hogy kit éppen hogyan, milyen pillanatban talál el egy lemez.
Nekem a Grinding Wheel nagy kedvencem. Nem tudnám azt mondani, hogy ezért, vagy azért. De amikor megjelent, akkor éppen nem volt más, amit sokat hallgattam volna, azt meg igen, és emiatt egy kicsit az jobban belém ívódott, mint az Ironbound utáni lemezek

(nekem Blitz és Souza énekhangja is belefér, szóval, én nyertem, mert nekem bejön az Exodus és az Overkill is)
Idézet
 
 
#4 Equinox 2023-04-18 20:33
Nekem is nagyon tetszik végig, jobb talán, mint az utolsó 2 (vagy akár 3 is). Az Ironbound és az Electric age (de főleg az Ironbound) kiemelkedik az újkori életműből.
Idézet
 
 
#3 Szikula Gellért 2023-04-18 19:03
Nagyon jól sikerült anyag. Kellően agresszív és tempós. Nálam betaláltak a srácok. Kíváncsian várom a lemezkritikát. Engem nem zavar Blitz hangja. Az Exodust viszont én is hanyagolom az énekhang miatt.
Idézet
 
 
#2 miso 2023-04-17 12:40
Idézet - nikfisz:
A Zene jó lenne,de az énekes miatt sosem tudtam meghallgatni. Exodus dettó.... Marad a Testament,meg persze a Metallica.


Ugyanez nálam is, Blitz egyszerűen hallgathatatlan számomra.
Borzasztó.
Kár, mert zeneileg rendben lennének, de ezzel a vokállal.....én is inkább passzolom.
Idézet
 
 
#1 nikfisz 2023-04-15 16:58
A Zene jó lenne,de az énekes miatt sosem tudtam meghallgatni. Exodus dettó.... Marad a Testament,meg persze a Metallica.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.