Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Máris egymásnak feszült az újjáalakult Stuck Mojo két főembere

1228mojoAhhoz képest, hogy a Stuck Mojo elvileg óriási lendülettel készíti a klasszikus felállás visszatérő lemezét, elég szép kis nyilatkozatot tett közzé Bonz, a banda rappere. A frontembert a zenekar főnöke, Rich Ward hergelte fel egy interjúban mondottakkal.

„Sosem próbáltam meg funkgitáros lenni, mindig is metalos arc voltam”, mondta Rich nemrég a Talking Metalnak, és ezek voltak azok a szavak, amelyek alaposan feldühítették Bonzot. „Egyszerűen csak ez lett az eredmény, amikor a hatásaim találkoztak a funk/reggae-basszerünk gyökereivel és a rapperünk dolgaival, aki semmit sem tudott elénekelni, mert fogalma sem volt a dallamokról. Simán csak egy dühös feka srác volt kemény múlttal, aki megjárta a börtönt, volt egy saját története, és az élet olyan oldalait is látta, amelyeknek én a létezéséről sem tudtam azelőtt.”

„Egyszerre sokkolt, megsértett és feldühített, amikor elolvastam Rich Ward rólam tett legutóbbi nyilvános kijelentéseit”, tette közzé Bonz ezután nem sokkal. „Teljesen persze nem lepődtem meg, hiszen éveken át ezen ment közöttünk a harc. Mind a magánéletem, mind a nyilvánosság előtti énem roppant fontos számomra, és nem igazán szeretem, amikor valamelyik fronton támadás ér, netán megkérdőjelezik a dolgaimat. Ezek a kommentárok semmiképpen sem olyanok, amiket 2015-ben várnék Richtől. Elég világosan emlékeztettek is arra, hogyan ért véget minden 2006-ban, amikor utoljára dolgoztunk közösen. Túl keményen dolgoztam meg azért, hogy megvessem a lábamat ebben a bizniszben, és nem fogom hagyni, hogy bárki is bemocskolja a nevemet, ráadásul újra meg újra. Az előző három évem életem eddigi legtermékenyebb időszakai közé tartozott: új zenekart alapítottam, elkészítettünk egy lemezt, amire rohadt büszke vagyok, nagyszerű kiadók támogattak, és mindenfelé koncerteztem az országban. Úgy gondolom, mindez egyértelműen bizonyítja: bármilyen korábban rólam elhangzott lealacsonyító megjegyzés hitelessége legalábbis megkérdőjelezhető. Úgy döntöttem, reagálok ezekre a kijelentésekre, miközben régebben inkább bölcsebb módon csendben maradtam.”

Bonz ezzel együtt nem utalt arra, hogy ismét befejezné a munkát Warddal, mielőtt még úgy istenigazából elkezdték volna megint. Saját bevallása szerint csupán annyit akart: mindenki ismerje meg a sztori mindkét oldalát. A Stuck Mojo tavaly év végén összeállt legismertebb felállása, azaz Rich Ward, Bonz, Corey Lowery basszer és Frank Fontsere dobos az 1998-as Rising óta nem készített közös anyagot.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 Jujue 2015-06-08 19:29
Szerintem a FÁNKGITÁROS szóval volt a baja.
Idézet
 
 
+7 #1 shmonsta 2015-06-08 13:12
Az mondjuk nem derült ki, hogy melyik állítással van baja.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.