Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megint rákkal kellett műteni Bumblefootot

0904bumblefootIsmét rákot diagnosztizáltak Ron „Bumblefoot" Thalnál. A gitárhős – akit a legtöbben a Guns N' Rosesban töltött évei révén ismernek – nemrég már átesett egy daganatos megbetegedésen, de eddig úgy tűnt, visszaszorult nála a kór.

Három héttel ezelőtt ismét hólyagrákot diagnosztizáltak Ron Thalnál. Bumblefoot szervezetéből augusztus 11-én két tumort távolítottak el az orvosok, és a gitáros mostani közlése szerint jelenleg minden rendben van. A hólyagrák jellemzően ki szokott újulni, vagyis sem a 46 éves zenészt, sem kezelőorvosait nem érte meglepetésként, hogy ismét, a megbetegedés korábbi első észlelésétől számított három éven belül megint be kellett avatkozni. Emellett Bumblefoot mindkét tüdején is elváltozásokat észleltek, ezek azonban túl kisméretűek voltak ahhoz, hogy miattuk sebészi beavatkozáshoz folyamodjanak, ugyanakkor előbb-utóbb ezekkel is kezdeni kell valamit, vélhetően egy éven belül. Thalnak innentől fogva két éven át háromhavonta egyébként is rendszeres kontrollra kell járnia.

Bumblefootot legutóbb 2014 januárjában műtötték rákos megbetegedése miatt. „Gyors volt", mondta az akkori operációról. „Nem lehet összehasonlítani a helyzetemet azokéval, akiket tényleg ledönt a lábáról a rák, és valóban megküzdöttek a betegséggel. Szerencsés voltam: nem terjedt szét, nem fordult rosszabbra. Simán csak kivágták, és kész. És ilyen előfordul. Szar ügy."

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.