Shock!

február 21.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Meghalt Blackmoon, a Dark Funeral és a Necrophobic egykori gitárosa

0325df42 éves korában, március 19-én elhunyt David „Blackmoon" Parland gitáros, aki a Necrophobicban, a Dark Funeralban és az Infernalban egyaránt játszott. A halál okát egyelőre nem hozták nyilvánosságra, Blackmoon egykori zenésztársa, Lord Ahriman azonban érdekes nyilatkozatot tett közzé Parland haláláról.

Parland alapító tagja volt a Necrophobicnak, később pedig a Dark Funeralban, majd az Infernalban folytatta pályafutását. Az egykori Blackmoon halálának okait egyelőre homály fedi, de a Dark Funeral gitárosa, Mikael „Lord Ahriman" Svalberg közleménye alapján bármi elképzelhető – bár természetesen nem akarunk semmit senki szájába rágni...

„Néhány napja értek el hozzám a hírek, hogy régi testvérem, David Parland elhunyt, és belépett az örök tűzbe", írja Lord Ahriman. „Pár napomba beletelt, mire megemésztettem a tényt, de még most is fáj belegondolni ahhoz, hogy beszélni tudjak róla. Az utóbbi pár hétben közeli kapcsolatban voltam Daviddel. Élete egy szélsőségesen nehéz periódusán ment keresztül, és azért keresett meg, hogy a segítségemet kérje. Noha kettőnk kapcsolata mindig is bonyolult volt az évek során, tudta, hogy MINDIG felhívhat vagy meglátogathat, ha szüksége van rá, amit néha meg is tett. Legutóbb akkor beszéltem vele, amikor március 15-én felhívott. Amit megértettem belőle, annak alapján a dolgai a helyes irányba haladtak. Nekem szintén akadt számára pár nagyon jó hírem, amiknek roppantul örült. Egyszerűen nem értem, mi történt utána, és képtelen vagyok megérteni, miért nem hívott fel ismét."

Vélhetően hamarosan okosabbak leszünk...

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.