Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megfeleződött az ex-Manowar tagok száma

1103ddEgészen briliáns időzítéssel közöltünk tegnap kritikát a Death Dealer nevű újonnan alakult amerikai power metal csapat első lemezéről, a War Masterről: a banda dobosa, Kenny Earl „Rhino" Edwards gyakorlatilag épp ezzel egyidejűleg jelentette be, hogy távozik a fedélzetről.

Steve Bolognese került a Death Dealerben Rhino helyére, így megfeleződött a projektben játszó korábbi Manowar muzsikusok száma – ez marketingszempontból komoly veszteséget jelent nekik, hiszen a frissen alakult bandának nagy felhajtóerőt jelentett a maga szintjén, hogy mindenütt kiemelték Ross „The Boss" Friedman gitáros és Rhino jelenlétét. A távozás okai egyébként családi jellegűek: az annak idején a Manowar The Triumph Of Steel lemezét is feldoboló Kenny több időt akar tölteni a családjával, és a jövőben többet szeretne foglalkozni a zenén kívüli életével.

Bolognese a híres New York-i Berklee zeneiskola volt növendéke és instruktora, akinek nem más volt az egyik fő pártfogója a suliban, mint Mike Mangini, és ez ugye helyből sokat elárul a képességeiről. Zenekarai közül az Into Eternity számít a legismertebbnek, ahol 2006 és 2011 között dobolt – mint ismeretes, az Iced Earth is ebből a modern kanadai progresszív power metal bandából akasztotta le néhány évvel ezelőtt Stu Block énekest.

A zenekar már írja következő lemezének anyagát, amely valamikor jövőre jelenik majd meg, és kiemelten sok turnézást is terveznek.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.