Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megaproducerrel készítette el új lemezét a Ghost

Már az utolsó simításokat végzi második nagylemezén a svéd Ghost legénysége. Az egyelőre cím nélküli album valamikor 2013-ban jelenhet meg a Loma Vista kiadónál, amely egy frissen létrehozott cég, és a Universallal partnerségben működik. Érdekes hír, hogy az anyag producere az elsőligás Nick Raskulinecz (Foo Fighters, Rush, Deftones satöbbi).

Egyelőre még nem tudni pontosan, milyen lesz a kettes Ghost lemez, de néhány hónapja a tagok azt sejtették, monumentálisabb is drámaibb, mint a nagysikerű, 2010-es Opus Eponymous debüt. „Az anyag nagyrészét megírtuk", mondta akkor a frontember The Nameless Ghoul egy interjúban. „A produkciós és dalszerzési szakaszban nagyon gyakran használtuk azt a szót, hogy isteni. Miközben az első album hangzása fás volt, az újnál azt akarjuk, hogy inkább a kő és az arany szavak jellemezzék a zenét – abban az értelemben, hogy az pompás és fenséges. Vagyis egy még ünnepélyesebb vallást kívánunk most lefesteni, és ennek érdekében tettünk néhány drámai lépést előre. Az első album az Antikrisztus érkezéséről szólt, a közelgő sötétségről. Az új lemez már a minket a jelenben körülölelő sötétségről mesél majd, az ördög jelenlétéről, és arról, miként kapcsolódik ez az istenséghez, és mennyire felesleges is megkísérelnünk felfogni az isteni dolgokat."

A zenekar december 15-én otthon, Linköpingben ad egy speciális koncertet, utána – valószínűleg – már nem lépnek fel a lemez megjelenéséig.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.