Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megadeth: öt dal már kész

Dave Mustaine a Megadeth honlapon folytatott rajongói chat alkalmával elárulta, hogy a zenekar már a házistúdiójában dolgozik a következő lemez dalain. Mustaine bevallása szerint öt dal már csaknem teljesen összeállt, de címeket vagy egyéb információkat nem osztott meg, vagyis egyelőre nem tudni, mikorra várható az album, és azt sem, hogy milyen lesz.

„Éppen Ken Eisennagellel dolgozunk a Vic's Garage-ben. Rá az előző két album kapcsán emlékezhettek, ő végezte az összes hangmérnöki munkát az előkészítő időszakban", mondta Mustaine a Megadeth hivatalos honlapján, a Megadeth Cyber Army rajongói chatszobában. „Épp most nézi át az új dolgokat, amiken melózunk... Hiszitek vagy sem, öt dalunk már majdnem teljesen elkészült az új albumhoz!"

A Megadeth felállását Mustaine mellett jelenleg az idén év elején visszatért David Ellefson basszusgitáros, valamint Chris Broderick gitáros és Shawn Drover dobos alkotják. Az új album zenei irányvonaláról egyelőre semmit sem tudni, de szinte borítékolható, hogy a főnök hónapokon belül emlegetni kezdi a dalok kapcsán a Rust In Peace-t, hiszen mindig így szokta. Tervezett cím vagy megjelenési dátum szintén nem ismert, de ha ilyen jól haladnak, nem kizárt, hogy az anyag még 2011-ben megjelenik.

A csapat körül igen nagy volt a pörgés idén, hiszen a sikeres tavalyi Endgame album után először a Slayerrel turnéztak a tengerentúlon az American Carnage turné keretében, majd önállóan is rég nem látott tömegeket vonzottak a Rust In Peace húszéves születésnapját ünneplő jubileumi körrel. Minderre nyáron tették fel a koronát, amikor a hatalmas nyilvánosságot kapott Sonisphere fesztiválokon játszottak Európában a thrash nagy négyesének másik három zenekarával. A Rust In Peace turnén készült önálló, valamint a szófiai Big Four állomást megörökítő, a Metallicával, a Slayerrel és az Anthraxszel közös DVD-k már a boltokban vannak.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.