Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Még mindig messze van Jeff Hanneman felépülése?

„Fel sem merül, hogy stúdióba vonuljunk Jeff Hanneman nélkül", mondta Tom Araya, a Slayer énekes/basszusgitárosa a Billboardnak az év eleje óta lábadozó gitáros felépülése kapcsán. Hanneman állapota folyamatosan javul, de még mindig időre van szüksége ahhoz, hogy ismét csatlakozhasson társaihoz.

„Jeff nagyon komolyan beteg volt", mondta Araya az SVT-nek. „Csuklótól vállig fel kellett nyitni a karját, bőrátültetést kellett végezni rajta ahhoz, hogy megtisztítsák a szervezetét a húsevő baktériumoktól. Tényleg nagyon-nagyon rosszul volt. Mindenképpen megvárjuk, és amikor száz százalékosan rendben van, vissza fog térni hozzánk."

A Slayer az aktuális koncerteken remekül üzemel a kisegítő gitárossal, az Exodus főnök Gary Holttal, de Tom szerint nem opció, hogy Hanneman nélkül lássanak neki a következő lemez munkálatainak. „Ez fel sem merül. Zenekarként semmit sem fogunk csinálni Jeff nélkül, mert ő is a banda elválaszthatatlan része. Csak akkor fogunk bele bármi újba, ha meggyógyult és részt tud venni a dologban."

A Holttal megerősített Slayer július 15-én a tokaji Hegyalja Fesztiválon is fellép, de addig még hátra van nekik három Big Four koncert: július 6-án Milánóban, július 8-án Knebworthben, július 9-én pedig Amneville-ben játszanak a Metallica, a Megadeth és az Anthrax társaságában. Az eddigi európai bulikon a banda – akárcsak tavaly Szófiában – kihagyta a közös jammeléseket a többiekkel. Gelsenkirchenben a háttéremberek úgy szervezték meg az utaztatásokat, hogy mire a másik három csapat nekifeszült a Diamond Head Helplessének, a Slayer tagjai már útban voltak a következő helyszín felé. Göteborgban az Am I Evilből maradtak ki, de ezúttal már változatos indokokkal: Dave Lombardo épp egy új tetoválást rakatott fel magára, Kerry King pedig szimplán nem volt elégedett a dalválasztással. „Eredetileg én is kimentem volna, de aztán a legutolsó pillanatban megváltoztatták a nótát", magyarázta a gitáros az Aftonbladetnek. „Úgy terveztük, hogy az Anti-Nowhere League So Whatját játsszuk, szóval arra készültem, aztán mégis kitalálták, hogy legyen inkább az Am I Evil. Én meg úgy döntöttem, azt inkább nem. Eszembe sem jutott az a nóta, mióta Kaliforniában eljátszottuk két hónappal ezelőtt..."

 

Hozzászólások 

 
#1 M 2011-07-06 21:37
azért észrevehetnék, h a slayer-ék ezekben a közös produkciókban nem igen akarnak résztvenni :) inkább tényleg olyan dal kéne, amiben minden zenekar ott van. mégiscsak úgy az igazi...
jeff-nek meg jobbulást, hegyalja meg már nagyon várós :)
ha valaki év elején azt mondja h idén 2x is meg lehet nézni a slayer-t, nem biztos h elhittem volna :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.