Shock!

május 17.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Még ma is értjük a dolgunkat”

0917vodRazed To The Ground lesz a New York-i Vision Of Disorder új albumának címe. A Chris „Zeuss" Harris által producerelt album a Candlelight kiadónál jön ki november 27-én, és most meghallgatható róla az Electric Sky című szám.

Júliusban és augusztusban vette fel új lemezét a Vision Of Disorder. „Szerintünk ezen a lemezen minden ott van, amit a rajongóink hallani akarnak tőlünk", mondja Tim Williams énekes. „Én különösen kiemelkedőnek találom most a dalok kiérleltségét: a brutalitást, a dallamosságot, illetve a lemez hangzását." „Zenekarként a Vision Of Disorder mindig is küzdött azért, hogy zeneileg minden egyes albummal fejlődni tudjon, és Zeuss-szal a produceri székben ténylegesen lehetőségünk is nyílt erre", teszi hozzá Mike Fleischmann basszusgitáros. „A Razed To The Ground jónéhányat rejt a zenekar történetének legjobb momentumai közül, és nem lehetünk elég hálásak a Candlelightnak, amiért lehetőséget adtak számunkra arra, hogy demonstráljuk: még ma is értjük a dolgunkat."

0917vodcA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Heart Of Darkness
02. Hours In Chaos
03. Electric Sky
04. Razed To The Ground
05. The Craving
06. Cut My Teeth
07. Red On The Walls
08. Nightcrawler
09. Severed Wing
10. Amurdica: A Culture Of Violence

A Razed To The Ground a Vision Of Disorder második nagylemeze a banda újjáéledése óta, az előző The Cursed Remain Cursed címmel jött ki 2012-ben. A már ismert címadó dal mellett most az Electric Sky című dal is meghallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.