Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Még komolyabbá, még érettebbé vált a zenénk”

Ősszel új albummal jelentkezik a Riverside. A Waste7and a lengyel progrockerek első lemeze lesz, amelyet már a 2016 elején elhunyt gitáros, Piotr Grudziński nélkül raktak össze.

0601riverside

Megújította szerződését az InsideOut kiadóval a lengyel Riverside, és szeptember végén meg is jelenik a csapat új, sorrendben hetedik albuma. „Ez lesz az első lemezünk, amelyet trióban vettünk fel", mondják a Waste7andről. „Még komolyabbá, még érettebbé vált a zenénk, szóval mindenki határozott, érzelemgazdag albumra számítson, amely ráadásul nagyon kidolgozott is egyben. Az első két lemezünk érzelmi megközelítése találkozik itt az utolsó kettő produkciós érettségével. Ha minden a tervek szerint alakul – mivel még mindig dolgozunk a felvételeken –, az új Riverside-album egyszerűen rombolni fog!"

A zenekar ősszel európai turnéra indul, ahol Maciej Meller gitáros játszik majd velük, ő azonban – mint a fentiekből is látható – a lemezkészítési munkálatokban nem vett részt. Magyar koncert ebben a körben most nem lesz.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.