Shock!

február 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Még idén megjelenhet a The Gathering új nagylemeze

0906gathMegkezdte a munkát új nagylemezén a The Gathering. A hollandok utoljára a 2010-es évek első felében jelentettek meg friss dalokat.

Nem tegnap hallottunk utoljára a The Gatheringről: a zenekar utolsó nagylemeze a 2013-as Afterwards volt, de már ennek fele is korábbi szerzemények átdolgozását rejtette, és maga a csapat is a 2012-es Disclosure-re tekint a legutóbbi teljes értékű anyagként. Most azonban megkezdődött a munka a folytatáson. „Sok dalt rögzítettünk”, mondta Hans Rutten dobos az Underground’s Voice-nak. „Rengeteg anyagunk gyűlt össze, és Attie Bauw lesz a producerünk, akivel korábban a Home-on és a How To Measure A Planet?-en is együtt dolgoztunk. Szinte mindent felvettünk már, még az ének és néhány apróság van hátra, tehát készen azért még nem vagyunk.”

Rutten nem kívánta jellemezni a lemez zenei irányvonalát, mint ahogy egyelőre azt sem tudni, mikor jelenhet meg az egyelőre cím nélküli album, amelyen természetesen továbbra is a norvég Silje Wergeland énekel majd. „Mint mindenki tudja, továbbra is járvány van, de tényleg jó lenne idén kihozni. A nyár utáni időszakot céloztuk be, de ez a felvételektől is függ. Természetesen szeretnénk Siljével közösen stúdiózni, de jelenleg nehéz ügy utazgatni. Elképzeléseink szerint Hollandiában rögzítené az énektémákat, ami bonyolult a vírus miatt. Így aztán meg kell vizsgálnunk az egyéb lehetőségeket is. De a lényeg, hogy nagyon szeretnénk idén megjelentetni egy új albumot.”

 

Hozzászólások 

 
#1 Tulus 2021-02-23 14:23
Anneke nélkül nincs The Gathering.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.