Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Még egy Rush DVD várható

Teljes egészében rögzíti 2011. április 15-ei clevelandi koncertjét a Rush, hogy aztán később koncert DVD és Blu-ray formájában piacra is dobják azt. Cleveland az első városok egyike volt az Egyesült Államokban, ahol a kanadai progresszív trió a '70-es évek elején fellépett, és az itteni rockrádiók hullámhosszain játszották először rendszeresen a dalaikat.

A Rush jelenleg futó Time Machine turnéja idén júniusban vette kezdetét, és az év legsikeresebb amerikai rockturnéi közé verekedte magát. A szokásosnál is fokozottabb érdeklődés okai között van az is, hogy Geddy Lee-ék ezen a turnén a teljes Moving Pictures albumot elnyomják, ami a zenekar történetének legsikeresebb albuma: csak az Államokban több mint 4 millió példányban kelt el.

A trió az első észak-amerikai kör után Dél-Amerikában koncertezett, az újabb észak-amerikai szakasz március végén veszi kezdetét. Európába májusban érkeznek majd. Rossz hír, hogy a jelenlegi állás szerint Magyarországhoz legközelebb Frankfurtban lépnek fel május 29-én, de érdemes további helyszínekben reménykedni, mert még szervezés alatt állnak egyéb állomások is.

A Time Machine turné meghosszabbítása miatt bizonyosan késni fog a Clockwork Angels című új Rush album megjelenése is, de egyelőre még továbbra is 2011-es a céldátum. Meglátjuk... Mindenesetre itt lenne az ideje, hiszen a legutóbbi Snakes & Arrows 2007 tavaszán került a boltokba.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.