Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Még egy felvételt nézhetsz meg az Ayreon színházas DVD-jéről

Mi is megnéztük tavaly ősszel az Arjen Lucassen-féle The Theater Equation színházi produkciót, ám a holland mágus most azoknak is kedvez, akik nem voltak ennyire szerencsések: június 17-én DVD-n és Blu-rayen is kijön a speciális performansz, és a Day Eleven: Love most meg is tekinthető róla.

0923arjen7

Régi álmát és évek hosszadalmas munkáját váltotta valóra Arjen Lucassen, amikor tavaly végre színpadra állította az Ayreon 2004-es The Human Equation mesterművét. A szereplők élőben is komoly nevek voltak: többek között James LaBrie, Devon Graves, Eric Clayton vagy Anneke van Giersbergen is felsorakozott az ügy mellett, a mindössze néhány színielőadásra pedig a világ minden tájáról érkeztek rajongók Rotterdamban. Mivel azonban így is csak az érdeklődők töredéke láthatta élőben a műsort, júniusban az InsideOut kézzel fogható formában is kihozza a performanszt az Ayreon neve alatt, The Theater Equation címmel, a konkrét darab mellett közel másfél óra bónuszanyaggal.

A kórusban szerepet vállalt magyar énekessel, a The Dethronersből ismert Szabó Ágostonnal készített interjúnk itt olvasható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.