Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mától ismét stúdióban a Gamma Ray

0826grA mai napon ismét stúdióba vonul a Gamma Ray, hogy befejezzék következő albumuk, az Empire Of The Undead munkálatait. Kai Hansenék november végéig teljesen el akarnak készülni, de a megjelenés időpontja egyelőre még nem ismert.

„Egy sikeres európai és ázsiai turné után elérkezett az ideje annak, hogy befejezzük, amit az év elején a Master Of Confusion EP-vel elkezdtünk”, áll a csapat nyilatkozatában. „A csapat stúdióba vonul, átnézi és rendszerezi az új album, az Empire Of The Undead anyagát, amit a tervek szerint a Helloweennel közös Hellish Rock II turné dél-amerikai körének kezdete előtt, azaz november végéig be is szeretnénk fejezni.”

A Master Of Confusion EP-re két új Gamma Ray szerzemény, az Empire Of The Undead és a címadó dal stúdiófelvétele került fel, de rögzítettek két feldolgozást is: az egyik a Blitzkrieg révén a Metallica által is favorizált Holocaust egyik dala, a Death Or Glory, míg a másik a Sweet Lost Angelse. Emellett az EP-re hat koncertfelvétel is felkerül: a The Spirit, a Wings Of Destiny, a Gamma Ray, a Farewell, a Time To Break Free és az Insurrection Bochumban rögzített változatai már szerepeltek a tavalyi Skeletons & Majesties Live anyag Blu-ray verzióján, de a CD-s kiadáson nem kaptak helyet, hiszen azon a prattelni koncert volt hallható.

A német power/speed fogat legutóbbi albuma, a To The Metal még 2010 elején került a boltokba, az Empire Of The Undead megjelenése az év legvégére vagy 2014 elejére várható. A csapat márciusi, Helloweennel közös budapesti koncertjéről itt olvashatsz.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.