Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mastodon: ők is kíváncsiak, milyen lesz a következő...

A Mastodon két angol fesztiválfellépéssel hivatalosan is befejezte a tavalyi The Hunter album turnéit, és hamarosan nekilátnak az új daloknak. Azt azonban Troy Sanders basszer/énekes egy friss interjúban elárulta: ő maga sem tudja, milyenek is lesznek majd ezek a témák.

„A zenekar mind a négy tagja a változások híve, soha nem akarjuk megírni és felvenni kétszer ugyanazt a lemezt", mondta Troy az Onslaught Radiónak. „Azt szeretnénk, ha minden albumunk különböző, friss fejezetet jelentene a Mastodon történetében. Ez a célunk: minden egyes alkalommal egy újszerű hangzású lemez elkészítése. Most kiveszünk egy kis szabadságot, és elkezdünk dolgozni az új ötleteken. Én magam is épp olyan izgatott vagyok, mint bárki más, hogy milyenek is lesznek ezek, mert fogalmam sincs..."

A Mastodon természetesen ezúttal sem akar megfelelni semmiféle külső elvárásnak. „Soha, egyszer sem próbáltunk meg úgy megírni egy riffet, egy dalt vagy bármilyen hangzást azért, hogy azzal a rajongók egy csoportjának, bármilyen újságírónak, kritikusnak vagy négyünkön kívül akárkinek is kedvezni akartunk volna. Miután egy dal, egy riff vagy akár csak egy szövegsor megírása után elhagyjuk a próbatermet, amennyiben mi négyen egyetértünk abban, hogy az eredmény jó, és elégedettek vagyunk vele, csakis ez számít. Nekünk kell magunkkal elégedettnek lennünk, hiszen egy életre elköteleztük magunkat e zene mellett. Tényleg csak azért írjuk a dalokat, és azért csinálunk mindent, hogy mi elégedettek legyünk. Ha ez bárki másnak tetszik, az már csak a csodás desszert egy hatalmas, ízletes lakoma után."

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.