Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mastodon: beteges borító

Elkészült a Mastodon őszre várható új lemeze, a The Hunter igen bizarr végleges borítója, amiről nyilván megoszlanak majd a vélemények, az azonban biztos, hogy masszívan elüt az eddigi aranycirádás, egymáshoz képest is egységes koncepciójú anyagaiktól. Megjelenési dátum még mindig nincs, hét végleges dalcímet azonban tudunk.

A The Hunter októberben jelenik meg a Reprise-nál, rajta olyan dalokkal, mint a Blasteroids, a The Octopus Has No Friends, a Stargasm, a Curl Of The Burl, az All The Heavy Lifting, a The Sparrow és a The Ruiner. A banda Mike Elizondo producerrel rögzítette az anyagot Atlantában, a dobokat pedig a Los Angeles-i Sound Cityben ütötte fel Brann Dailor.

„Amikor meghallgatod a dalokat, nem feltétlenül hallatszik rajtuk, milyen szórakoztatónak szántuk őket", magyarázta a zenéről Dailor a német Metal Hammernek. „Ez még mindig nagyon szélsőséges, súlyos muzsika. Akadt pár nótánk, amiket nem neveznék maradéknak a Crack The Skye anyagából, de eredetileg a legutolsó albumra szántuk őket. Az a lemez azonban végül teljesen más irányt vett, és akadt néhány téma, amik annyira szupersúlyosak és őrültek voltak, hogy nem fértek fel rá. Itt végül megtalálták a helyüket, és írtunk még hozzájuk újakat is. Nagyjából tizennégy dalt rögzítettünk, és tényleg rendkívül változatosak, egy rakás különböző hangzású nóta született. Vannak direkt, klasszikus rockos megszólalású számok, death metalos hangzású cuccok és néhány teljesen bizarr, furcsa rockdal, amik kapcsán még mi sem tudjuk igazán, pontosan mik is valójában. De az biztos, hogy imádjuk őket.

A Mastodon július 14-én Tokajban, a Hegyalja Fesztiválon lép fel. Brent Hinds gitáros új projektjeinek aktuális lemezéről itt írtunk.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#3 flyNnn 2011-07-10 12:17
hát nemtudom sztem ez nagyon gagyi....de ettől a lemezt még nagyon várom :)
Idézet
 
 
#2 dokk 2011-07-07 16:52
erkolcstelen
Idézet
 
 
#1 plaskov 2011-07-07 16:43
..sztem faszányos lesz a borító \m/
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.