Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Masszív kinyilatkoztatásra készül a Behemoth

Február vége óta a lengyelországi Bialystokban stúdiózik Kelet-Európa elsőszámú extrém metal bandája, a Behemoth, akik valamikor 2013 végén jelentetik majd meg következő nagylemezüket.

„Minden műalkotás fájdalomban születik, és ez alól a miénk sem kivétel”, mondja a munkálatokról a frontember Adam Darski, azaz Nergal. „Az utóbbi pár hónapot a preprodukciós munkálatokkal töltöttük, illetve azzal, hogy rögzítettük a dalok alapjait a Hertz stúdióban. Az anyag producerei is mi vagyunk Daniel Bergstranddal és a Wieslawscy testvérekkel. A rejtélyek mozgatnak minket: olyan területeket akarunk felfedezni, amik eddig ismeretlenek voltak számunkra egészen mostanáig. Nagyon izgalmas és felfrissítő, amint újradefiniáljuk a stílusunkat, és egy kibaszott erős kinyilatkoztatást teszünk le az asztalra. Csak várjatok, amíg meghalljátok…”

A lemez kiadója Európában a Nuclear Blast, Amerikában a Metal Blade. Ez lesz a Behemoth első albuma, amit azután készítettek, hogy Nergal megbetegedett, majd felgyógyult a leukémiából.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.