Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Második a Billboardon a Five Finger Death Punch új albuma

0607ffdpc112 ezer példányos eladással a Billboard-lista második helyén kezdett a Five Finger Death Punch új nagylemeze, a The Wrong Side Of Heaven And The Righteous Side Of Hell Volume 1.

A legutóbbi American Capitalist esetében, amely 91 ezer példánnyal kezdett a Billboard Top 200 harmadik helyén 2011 őszén, és egy gyengébb héten akár a csúcshelyezésre is elegendőnek bizonyulhatott volna (a Queens Of The Stone Age ...Like Clockwork albumának 91 ezer példányra volt szükség ehhez júniusban). A Death Punch egyébként bevallottan gyúrt az első helyre, a Facebookon többször is kiírták a rajongóknak, hogy „let's make it No.1".

A magyar származású Zoltan Bathory vezette Five Finger Death Punch eddigi mindhárom albuma aranylemez lett az Egyesült Államokban, amivel az utóbbi évek legkomolyabb sikersorozatát mondhatják magukénak a metal műfajban. A csapat jelenleg a Rockstar Mayhem Energy Drink fesztiválturnéval járja körbe Észak-Amerikát, ahol társult headlinerként játszanak Rob Zombie-val, ősszel pedig a fesztiválszezon után ismét Európában turnéznak majd az Avenged Sevenfold és a Device társaságában. November 22-én Bécsben is meg lehet nézni őket.

 

Hozzászólások 

 
#8 Igor Igorovics 2013-08-09 16:24
Most néztem utána, 65 000-el többet kellet volna eladniuk, hogy megcsípjék az első helyet. Egy bizonyos Robin Thicke nevű felettébb trendi fazon adott el 177 000 lemezt. Nem baj, így is szép a második hely.
Idézet
 
 
+5 #7 Igor Igorovics 2013-08-09 13:54
Vagy emlékszetek arra, mikor a Meshuggahnak akadt egy day-offja, és rajtunk keresztül mentek Szerbiába, és eljöttek a Kultiba? A szervezők/management elkezdtek tiltakozni, hogy ez nem lehet, mert ez nem lett leszervezve, erre Meshuggahék meg azt mondták, hogy ők akkor is eljönnek ide, mert ez fontos nekik és kész.
Idézet
 
 
+3 #6 Igor Igorovics 2013-08-09 13:36
Pár éve egy Ignite interjúban hallottam, hogy őket is csak nagy nehezen engedték ide (a management), mivel kevés lemezt adtak el. Persze A38-on telt házat csináltak. Nem tudom, hogy a managementek nem jöttek még rá, hogy a letöltögetések miatt van kevés lemez eladás, amúgy meg pont a koncertekkel lehetne behozni a letöltögetések miatt kiesett bevételeket. Na persze, azért ha odaszólna a szervezőknek, biztos történne valami, főleg, hogy a FFDP egy feltörekvő sikeres zenekar, a kiadó egyik sikercsapata.
Idézet
 
 
#5 finger 2013-08-09 12:09
fury! Ebben egyetértünk! Érdeklődtem hazai koncertszervező nél (ismerősnél), hogy miért nem hívják Őket, egyelőre nem kaptam választ, de utánanéznek.
Azért remélem sikerül elhozni őket!!! Addig meg marad Bécs, mert idén már nem akarom kihagyni, nagyon jó formában vannak a srácok! :) Meg rá vagyok pörögve, és sajna mostanában kevés az olyan banda, amelyik lázba hoz! :)
Idézet
 
 
+1 #4 fury 2013-08-09 11:50
Idézet - finger:
fury! a hozzászólásodda l erősíted azt amiért egyébként pont én is leszarnám az anyaországot... leszólás egyből! Szerinted ők szervezik a saját koncertjeiket? Komoly management van mögöttük, és ha nem jönnek el ide, mint ahogyan rengeteg más banda sem, az nyilván nem azért van, mert az egyik tag nem akarna itt játszani...


Nem leszólás, hanem csalódottság, fritzékhez kell menni ha látni akarja őket egy rajongó azért azt kevesen engedhetik meg maguknak, persze ez csak egyéni szociális probléma. Zolit is megértem, itthon nem tudott érvényesülni kint sikerült ügyes srác, de ezt már tudjuk egy ideje nem most kaptak elöször jó helyezést, ez már a 4.(!) album, hány album kell még hogy itthon is legyen koncert. Nyilván a management a ludas, amerikai cuccos fingjuk sincs miaz a Hungary, Zoli azért pedzgethetné... ebben azért reménykedek, csak ez marad.
Idézet
 
 
+8 #3 finger 2013-08-09 11:19
fury! a hozzászólásodda l erősíted azt amiért egyébként pont én is leszarnám az anyaországot... leszólás egyből! Szerinted ők szervezik a saját koncertjeiket? Komoly management van mögöttük, és ha nem jönnek el ide, mint ahogyan rengeteg más banda sem, az nyilván nem azért van, mert az egyik tag nem akarna itt játszani...
Idézet
 
 
+5 #2 bogar 2013-08-09 11:02
Pár ezren? Pecsa félház. Ennek lenne realitása.

Volbeat 8-10 ezres helyek, nálunk meg szellős Pecsa.

Egyébként Zoli zenélni szeretett volna és zenélt is az anyaországban. Az, hogy a tehetsége és a kitartása meg is van ehhez azt a FFDP sikere is bizonyítja. A körülmények viszont itt olyanok, amilyenek.
Idézet
 
 
-4 #1 fury 2013-08-09 10:31
tipikus, külföldre szakadt honfitárs le se szarja anyaországot pedig itt is megnéznék őket pár ezren. vagy az kevés? ja, kk
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.