Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mary On A Cross: Ghost-feldolgozás Chez Kane-től

Powerzone címmel jelent meg a Frontiersnél ősszel Chez Kane második nagylemeze. Az énekesnő most egy Ghost-feldolgozással jelentkezett.

0802chezkane

Saját kiadásban jött ki még tavalyelőtt a hard rock énekesnő Chez Kane debütáló albuma, amelyet a Frontiersnél otóberben követett a sorban a Powerzone című folytatás. Chez útjait a Crazy Lixx énekese, Danny Rexxon egyengeti, aki dalszerzőként és producerként egyaránt sokat tett hozzá az albumhoz.

Chez most a Ghost Mary On A Cross dalának feldolgozását jelentette meg amolyan extraként. A szóban forgó dal eredetileg 2019-ben jelent meg önálló single formájában, ám csak tavaly ősszel robbant nagyot, amikor is – a Ghost számai közül elsőként – bekerült az amerikai Top 100-ba. Mindez elsősorban annak volt köszönhető, hogy egy TikTok-felhasználó készített belőle egy rövid Stranger Things-videóhoz vágott, lassított verziót. A zenekar ráérzett a dologra, és kihozta a hivatalos, lassított változatot némi plusz reverbbel.

 

Hozzászólások 

 
#1 LF 2023-02-14 10:48
Az eredeti akkora telitalalat, hogy tartottam ettol a feldolgozastol, nem is veletlenul. Nekem nagyon nem tetszik, szerintem a holgy stilusa/enekstilusa egyszeruen nem passzol ehhez a dalhoz.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.