Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Martin, LaRocque és Rosén: két dal már kész

Rögzítette és megkeverte első két dalát a Black nevű csapat, amelyben az egykori Black Sabbath frontember Tony Martin, az egykori Hammerfall basszer Magnus Rosén, a King Diamond oldaláról ismert Andy LaRocque gitáros és Danny „Danté” Needham dobos (Venom) egyesítették erőiket.

A Black a svédországi Varbergben látott neki a munkának, de egyelőre nem tudni, hogy EP-t terveznek, és azért csak két dallal bíbelődnek, vagy netán szakaszosan készülnek egy nagylemezre. A dalcímek közül eddig egy szivárgott ki, a Deathless Soul, amit Tony Martin korábban roppant sötétnek írt le, de rögtön hozzá is tette, hogy nem lesz ilyen az egész album.

LaRocque és a Hammerfall egykori basszusgitárosa, Magnus Rosén korábban az X-World/5 nevű formációban zenéltek együtt, de egyaránt érdekeltek a Powerhouse-ban is, amelyben rajtuk kívül Anders Johansson dobos (Hammerfall, ex-Malmsteen), Mats Olausson billentyűs (ex-Malmsteen) és Mikael Ågren (ex-Nostradameus) énekes/gitáros zenél. A banda körül azonban egyelőre csend honol. Martin utoljára 2005-ben adott ki szólóalbumot Scream címmel, amelynek turnéján Magyarországon is fellépett. Évek óta készülő következő lemeze, a The Book Of Shadows megjelenéséről egyelőre nincsenek új hírek.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.